Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis, prima mutare la Craiova! Mihai Rotaru a găsit atacant: l-a vrut şi Gigi Becali!

Ouzounidis, prima mutare la Craiova! Mihai Rotaru a găsit atacant: l-a vrut şi Gigi Becali!
Comentarii

Universitatea Craiova vrea să-l revitalizeze pe Andrei Burlacu, talentatul atacant pe care îl remarcase şi Gigi Becali, patronul FCSB.

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, grecul Ouzounidis, oltenii au meci derby cu Dinamo, sâmbătă, în direct la Telekom Sport. După ce antrenorul Dragoş Bon a confirmat că Matteo Fedele va reveni la Universitatea Craiova, se pare că oltenii sunt gata să parieze şi pe Andrei Burlacu. Atacantul care a intrat într-un con de umbră era, în urmă cu câteva seazoane, unul dintre cei mai promiţători jucători din fotbalul românesc. Însă, din cauza mai multor probleme personale, mijlocaşul stânga nu s-a regăsit şi a început să îşi iasă din formă, astfel că Universitatea Craiova l-a împrumutat pe la echipe precum Poli Iaşi, Chindia Târgovişte sau Concordia Chiajna.

Craiova - Dinamo: comentăm LIVE meciul pe canalul nostru de Youtube

La doar 24 de ani, Burlacu este un fotbalist cu mare experienţă la nivelul primei ligi, unde a strâns deja 78 de meciuri. Fost internaţional U21 al României, el a fost remarcat şi de Gigi Becali, care la un moment dat a vrut să-l transfere la FCSB.

6 goluri a marcat Andrei Burlacu pentru Universitatea Craiova în 43 de meciuri
100 de mii de euro este cota sa de piaţă

Noul antrenor al Craiovei a fost descris de către un fost jucător din Liga 1

Craiova l-a ales pe grecul Marinos Ouzounidis pentru postul de antrenor principal. Christou Paraskevas, fostul jucător a lui Pandurii Tg-Jiu, impresar în prezent, îl cunoaşte pe noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis şi are doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului.

„Nu am lucrat cu el, dar îl cunosc foarte bine. El a antrenat şi în Cipru, la mare echipe şi în Grecia, la fel. E un antrenor care este foarte respectat în străinătate. Ouzounidis este un antrenor cu foarte multă disciplină, lucrează bine tactic. El a lucrat cu echipe mari şi cred va face treabă foarte bună la Craiova. Ultima oară la Appoel, unde nu a stat foarte mult pentru că au adus jucători mulţi şi jucătorii, care au venit atunci, nu erau pentru APOEL Nicosia şi de asta echipa nu avea rezultate, şi când o echipă nu merge bine, pleacă antrenorul! Se ştie. După ce s-a întamplat aia în trecut, a decis să plece din zona aia şi şi-a propus să accepte şi alte oferte din alte zone. Nu a fost implicat în conflicte cu jucătorii niciodată. E un antrenor serios”, a mărturisit Paraskevas, în direcit la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovaandrei burlacu 

viewscnt
Articole similare