Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis, savuros! A driblat o întrebare "incomodă" cu un răspuns în limba română: "Nu înţeleg!" :) Reacţia lui Răducioiu în studioul Telekom Sport

Ouzounidis, savuros! A driblat o întrebare "incomodă" cu un răspuns în limba română: "Nu înţeleg!" :) Reacţia lui Răducioiu în studioul Telekom Sport
Comentarii

Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, a vorbit la finalul meciului câştigat de echipa sa, 3-0 contra Viitorului Tg. Jiu, în turul semifinalelor Cupei României. Tehnicianul grec a surprins la flash-interviul de după meci când a vorbit în limba română, întrebat fiind despre eventuala venire a lui Cephas Malele în Bănie.

Ouzounidis, savuros! Antrenorul Craiovei a vorbit în limba română la flash-interviu

După discursul despre meci, victoria obţinută de Craiova împotriva Viitorului Tg. Jiu - 3-0 în turul semifinalelor Cupei României -, pe care Marinos Ouzounidis l-a ţinut în limba engleză, antrenorul grec a surprins la flash-interviu când a răspuns în română la o întrebarea despre un posibil transfer.

Ouzounidis a făcut deliciul audienţei şi l-a impresionat până şi pe Florin Răducioiu, prezent în studioul Telekom Sport. "Am făcut un pas mare spre finală. Trebuie să ne respectăm adversarii. Trebuie să respectăm toţi adversarii. Din experienţa mea, când echipa mai bună nu dă 100% te trezeşti cu probleme. Am făcut cinci modificări faţă de echipa cu CFR Cluj. Trebuie să ne păstrăm organizarea, să fim compacţi. Lui Koljic trebuie să-i dăm timp, dar a fost o oportunitate bună să-i dăm minute. Sper să nu aibă o problemă serioasă. E munca echipei, nu munca mea. Antrenorul face echipa, face strategia, dar jucătorii fac munca pe teren. E şi munca foştilor antrenori şi trebuie să-i respectăm şi pe ei.

(n.r. - vorbeşte în română) Nu înţeleg (n.r. - despre Malele, râde). Îl respect pe Malele, dar cred în jucătorii pe care-i am în echipă", a spus Marinos Ouzounidis, la flash-interviu.

Invitat la Telekom Sport, Florin Răducioiu a vorbit despre gestul făcut de tehnicianul grec, carea reuşit să înveţe câteva cuvinte în limba română într-un timp atât de scurt. Răducioiu l-a cunoscut pe Ouzounidis: "Am fost la Craiova şi l-am cunoscut la cină pe Ouzounidis, a venit şi Rotaru. Am vorbit puţin, are multă pasiune, e foarte modest. A făcut să facă lucrurile bine la Craiova, e exigent. Rotaru, care e simpatic... Mi-a plăcut. E fost jucător al lui Panathinaikos, mi-a plăcut", a spus "Marele blond", la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisu craiovalimba romanavideo 

viewscnt
Articole similare