Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis şi Mateiu, înaintea meciului cu ACS Viitorul Pandurii din Cupa României: "Suntem favoriţi, trebuie să tranşăm calificarea încă din tur!"

Ouzounidis şi Mateiu, înaintea meciului cu ACS Viitorul Pandurii din Cupa României: "Suntem favoriţi, trebuie să tranşăm calificarea încă din tur!"
Comentarii

U Craiova va întâlni pe ACS Viitorul Pandurii în semifinalele Cupei României, miercuri, de la ora 19:30, iar Marinos Ouzounidis şi Alexandru Mateiu au vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Grecul Ouzounidis e sigur că echipa sa e favorită contra celor de la Viitorul Pandurii, dar cele cere elevior săi să trateze foarte serios meciul pentru a nu avea parte de surprize. "Cu siguranţă noi suntem favoriţi, cu siguranţă suntem o echipă mai bună decât adversarii noştri, dar cu siguranţă trebuie să respectăm toate echipele. Trebuie să tratăm meciul serios, să nu ne luăm adversarii de sus pentru că e foarte important pentru noi să obţinem un rezultat pozitiv şi de ce nu, să obţinem un rezultat care să ne dea şanse mult mari în partida retur. Ar fi cel mai bine pentru noi", a spus Ouzounidis.

De partea cealaltă, Alexandru Mateiu consideră că partida va fi una dificilă, dar vrea ca oltenii să tranşeze calificarea încă din turul semifinalelor: "Va fi un meci dificil, consider că toate meciurile din Cupa României sunt imprevizibile, trebuie să tratăm foarte serios şi să tranşăm încă din prima manşă calificarea. Trebuie să avem emoţii pozitive, să dăm maximum şi să ne facem un avantaj destul de mare. Sperăm să facem un joc bun", a spus Alexandru Mateiu.

Meciul U Craiova - ACS Viitorul Pandurii se joacă miercuri, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: u craiovaouzounidismateiucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare