Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a fost egala unei echipe de Liga a 3-a: „Mă aşteptam să câştigăm, este o ruşine!”

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a fost egala unei echipe de Liga a 3-a: „Mă aşteptam să câştigăm, este o ruşine!”
Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate duelul cu FC Bihor, o formaţie din Liga a 3-a, scor 1-1, în Cupa României.

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a fost egala unei echipe de Liga 3: „Mă aşteptam să câştigăm, este o ruşine!”

La finalul meciului, tehnicianul „câinilor roşii” a tras concluziile meciului de la Oradea.

„Ne aşteptam să câştigăm astăzi, am avut foarte multe ocazii de a face 2-0, nu am făcut-o. Este un rezultat ruşinos pentru noi, pare că nimic nu ne iese. Avem foarte multe ocazii, ajungem la poartă dar nu dăm gol. Băieţii sunt foarte supăraţi, după 1-1 în faţa unei echipe din Liga a 3-a atmosfera este proastă.

Ne doream foarte mult să trecem de aceste grupe, din păcate suntem într-un proces de reconstrucţie. Astăzi a fost o posibilitate pentru ca jucătorii care nu au prins meciuri să joace. Am preferat să fac o rotaţie. Totuşi, nu vreau să vorbesc despre transferuri, nu s-a terminat prima parte a campionatului, vom face o analiză la terminarea acestei perioade”, a spus Ovidiu Burcă.

Antrenorul de la FC Bihor: ”Nu au fost diferenţe!”

Florin Farcaş, antrenorul echipei Bihor, a vorbit despre remiza împotriva ”câinilor”. 

”O mândrie şi o onoare ce am făcut în această competiţie. Suntem bucuroşi pentru că ne-am ridicat la nivelul competiţiei. Aşa cum am spus-o pentru noi a fost o competie unde am încercat să vedem dacă valoarea jucătorilor e ce ne dorim noi pentru că avem obiective serioase.Trebuie să promovam. Dacă înscriam primii poate soarta jocului era alta. Totuşi trebuie să ne amintim că am jucat cu Dinamo. Am fost destul de bine organizaţi, am fost egali cu Dinamo”, a declarat Farcaş. 

În grupa a 3-a din Cupa României, după două etape, Dinamo are două puncte şi se află pe locul 4, iar FC Bihor este pe locul 5, cu un punct.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamofc bihorcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare