Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, după eşecul onorabil cu ”U” Craiova: ”Avem nişte lipsuri şi trebuie să le remediem rapid”. Ce spune despre Alexandru Mitriţă

Ovidiu Burcă, după eşecul onorabil cu ”U” Craiova: ”Avem nişte lipsuri şi trebuie să le remediem rapid”. Ce spune despre Alexandru Mitriţă

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 2-0 (0-0), luni seară, într-o partidă din prima etapă a Superligii, disputată pe ”Arcul de Triumf”.

  • Cele două goluri ale oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan (min. 54 - pen.) şi Jovan Markovic (min. 90+6).

Ovidiu Burcă, după partida cu Universitatea Craiova: ”N-am făcut un meci rău”

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă, a recunoscut că mai are foarte multe lucruri de pus la punct, în acest sezon, pentru ca rezultatele să poată fi dintre cele mai bune.

În acelaşi timp, tehnicianul consideră că echipa sa ar fi putut obţine mai mult din meciul contra oltenilor, dacă Ahmed Bani nu ar fi ratat lovitura de la 11 metri, în minutul 59, la scorul de 1-0 pentru Universitatea.

Atunci când pierzi, sentimentul nu e plăcut. Dar n-am făcut un meci rău, a fost şi un moment psihologic ratarea acelui penalty, poate că altfel ar fi fost soarta meciului dacă l-am fi transformat.

E alt ritm de joc, altă forţă, Mitriţă e un jucător care poate decide meciul de unul singur. Dar trebuie să rămânem calmi şi să vedem ce e de făcut.

Sunt mulţi jucători noi, cu decalaj de pregătire, doar că la noi e problema cu timpul, ştiţi cum e la noi. Cred că eşecul ăsta ne arată nişte lipsuri pe care le avem şi trebuie să le remediem destul de rapid.

Bani e unul dintre jucătorii care au marcat când au bătut penalty. În mod normal, nu-mi place să desemnez un singur executant. În general, cel care îşi asumă pe moment, dintre cei 3 aleşi de noi, bate. Au ratat fotbalişti mai mari decât el.

Avem şi un program destul de greu, nu e cea mai fericită variantă pentru mine ca antrenor. Am încercat să înţeleg pe toată lumea şi încerc să ofer soluţii situaţiei actuale”, a declarat Ovidiu Burcă, după jocul cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamo - universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare