Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

(P) Completează-ţi ţinuta elegantă de Revelion cu o aromă intensă!

(P) Completează-ţi ţinuta elegantă de Revelion cu o aromă intensă!galerie foto

Diverse

Comentarii

Noaptea dintre ani se apropie cu paşi grăbiţi, iar tu cu siguranţă doreşti să fii în centrul atenţiei şi să radiezi de frumuseţe.

Pe lângă machiajul, coafura şi manichiura superbă ai nevoie şi de o apă de parfum impecabilă care să îţi completeze perfect ţinuta elegantă.

Pentru că doreşti să te simţi cea mai specială femeie, iar parfumul tău să emane o mireasmă îmbătătoare pe parcursul întregii seri, noi îţi vom oferi câteva sfaturi şi idei pentru alegerea şi aplicarea unei ape de parfum.

Cum să alegi apa de parfum

Pentru că iarna este un anotimp rece, parfumul va rămâne mai mult timp pe piele şi se va evapora mai domol. Astfel, poţi folosi fără grijă un parfum cu note mai calde, precum moscul şi tonurile profunde. Parfumurile citrice, fructate şi cele verzi vor rezista întotdeauna mai puţin, în timp ce aromele orientale, lemnoase sau cele cu bază de piele vor persista mai mult. Un parfum mai îndrăzneţ, va fi perfect pentru seara de Revelion. Acesta conferă purtătoarelor sale mister şi senzualitate. Datorită aromei mai extravagante şi intense, se potriveşte impecabil pentru acest eveniment deosebit. Va oferi un miros unic şi irezistibil pentru întreaga seară. Deci, alegerea ideală va fi o apă de parfum orientală sau una cu note lemnoase.

Cum aplici apa de parfum

Există o tehnică şi în aplicarea apei de parfum, dacă vrei ca aceasta să persiste pe durata întregii seri şi să rămână la fel de intensă. Apa de parfum trebuie aplicată într-o cantitate potrivită, nici prea puţin şi nici prea mult. Dacă aplici prea mult parfum, atunci mirosul va fi prea intens şi îi
poate deranja pe cei din jur. Apa de parfum se pulverizează direct pe pielea curată şi uscată, imediat după duş, pentru că atunci porii sunt deschişi. Dacă obişnuieşti să te dai cu loţiune sau cremă de corp imediat cum ai ieşit din duş, apoi să te parfumezi, atunci ţine cont de faptul că nu trebuie să foloseşti un produs aromat, pentru că poate afecta mirosul apei de parfum. Utilizează o loţiune fără aromă sau una din aceeaşi gamă cu parfumul. Nu uita să hidratezi pielea, întrucât o piele uscată nu păstrează la fel de bine mirosul.

Zonele principale unde trebuie aplicat sunt cele vascularizate, pentru că pulsul creează o undă de căldură ce dă intensitate parfumului: pe piept, la baza gâtului, în spatele urechii şi la încheieturile mâinilor. Nu trebuie să atingi încheieturile după aplicarea parfumului, deoarece intensitatea lui poate fi diminuată.

Pulverizează parfumul discret şi aşteaptă să intre în piele pentru a-i păstra intensitatea. De asemenea, mai poţi aplica apa de parfum şi pe păr pentru un plus de aromă, însă numai după ce părul este proaspăt spălat. În mişcare, acesta va răspândi parfumul. Pentru ca alcoolul pe care-l conţine să nu-ţi usuce podoaba capilară, pulverizează parfumul pe o perie şi apoi trece uşor prin păr. În plus, ţine cont că apa de parfum se aplică înainte de a te îmbrăca şi a-ţi pune bijuteriile, pentru a evita pătarea acestora.

Acum deja ştii ce apă de parfum este potrivită şi cum trebuie aplicată corect pentru ca aroma să persiste pe parcursul întregii seri de Revelion. Cu siguranţă vei fi în centrul atenţiei şi vei întoarce instantaneu privirele celor din jur.

Afla mai multe despre: reclama 

viewscnt
Articole similare