Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

(P) Unora le plac sporturile, altora le plac sloturile. Pot fi sloturile considerate un sport?

(P) Unora le plac sporturile, altora le plac sloturile. Pot fi sloturile considerate un sport?galerie foto

Diverse

Comentarii

Mulţi jucători de jocuri de noroc sunt pasionaţi de pariurile sportive. Pariurile sportive aduc cu ele un anumit element de siguranţă pentru jucătorii care sunt cunoscători dedicaţi ai sporturilor pe care pariază şi iau decizii informate în acest sens. Cu alte cuvinte, şansele de a câştiga la pariuri sportive tind să fie mai mari decât în cazul parierii la ruletă sau blackjack.

Cei care pariază pe pariuri sportive o pot face din amuzament sau pot transforma acest lucru într-o activitate serioasă, bazată pe cunoştinţe acumulate de-a lungul timpului. Astfel parierea pe sporturi implică pasiunea pentru sport, cunoaşterea echipelor şi performanţelor acestora, a modului în care aceste echipe joacă pe teren propriu sau în deplasare, şi chiar a jucătorilor pe care pot conta să înscrie goluri. Acelaşi lucru este valabil şi pentru meciuri de box sau curse de cai. 

Cei implicaţi în pariuri sportive care plasează pariuri cu regularitate au nevoie de perseverenţă, atenţie şi o înclinaţie spre analiză. Cu alte cuvinte, pariurile sportive sunt mai mult decât un joc de noroc. Pot fi considerate un sport al minţii, iar şansele pot fi în favoarea jucătorilor dacă „îşi fac bine temele”.

În cazul jocurilor de cazinou precum jocurile de cărţi sau ruletă, şansele tind să fie înclinate spre „casă”, iar norocul are un cuvânt decisiv în rezultatul final. Legile probabilităţii indică destul de clar că, pe termen lung, este posibil să înregistrezi pierderi mai mari decât câştiguri. Bineînţeles, jucătorii pasionaţii care studiază strategii de joc şi dedică timp acestei activităţi de divertisment îşi pot creşte şansele de câştig. Este de ajuns să te uiţi la câştigătorii campionatelor de poker pentru a vedea că se poate trăi din jocuri de noroc.

Dar cum stau lucrurile în privinţa sloturilor? Sloturile online sau fizice sunt din ce în ce mai populare în rândul jucătorilor de jocuri de noroc. Pot fi sloturile considerate un sport? Până la urmă ce trăsături sunt necesare pentru a considera o activitate de divertisment un sport. Una dintre cele mai importante caracteristici este perseverenţa. Prezenţa este foarte importantă atât în cazul sporturilor, cât şi în cazul sloturilor. Rata de câştig la un slot este deseori determinată de numărul de încercări, astfel că perseverenţa şi dedicaţia pot contribui la câştiguri.

O altă caracteristică a sporturilor este studierea competiţiei. Există zeci de mii de păcănele online în săli de jocuri însă nu toate au aceleaşi şanse de câştig, aceleaşi jackpoturi şi aceleaşi reguli de joc. Este adevărat că în cazul sloturilor norocul joacă un rol decisiv, dar dacă ştii cum să îţi alegi slotul, îţi poţi creşte şansele de a încasa un jackpot generos.

Pentru acest lucru este necesar să studiezi piaţa păcănelelor din România şi să citeşti recenzii despre jocuri. De asemenea, este indicat să alegi să joci la sloturi cu un RTP mare (return to player sau procentul din suma totală jucată care este câştigat de jucători). Atenţie însă! Când vorbim de suma totală nu discutăm de suma totală jucată de un jucător, ci de toţi jucătorii care plasează pariuri la acel slot, iar RTP-ul se calculează pe o perioadă mai lungă de timp şi nu pe sesiunea de joc.

Fiind reglementate de lege, sloturile trebuie să asigure un RTP şi au voie să oprească doar un mic procent din sumele mizate de jucători. Cu alte cuvinte, cazinourile online nu au voie să oprească mai mult de 10% din ce s-a mizat în slotul respectiv. Astfel, majoritatea sloturilor au RTP-uri începând de la 96% în sus, însemnând că doar 4% din sumele mizate se întorc la respectivul cazinou, iar restul va ajunge înapoi la jucători. De recomandat ar fi să joci la sloturi cu RTP peste 98%!

Un alt sfat pentru a alege un slot cu mai multe şanse de câştig este frecvenţa plăţilor. Astfel, degeaba are un slot un RTP mare, dacă frecvenţa plăţilor este mică. Într-adevăr, în cazul sloturilor cu frecvenţă a plăţilor mai mică, premiile tind să fie mai mari, însă acest lucru este mai rentabil doar pentru jucători cu bugete mai generoase. Un slot cu o frecvenţă mai mare a plăţilor, este posibil să aibă câştiguri mai mici, dar acestea sunt constante. 

Un al treilea factor ce ne determină să încadrăm sloturile în categoria sporturilor este entuziasmul investit în acest joc. Sloturile au teme din ce în ce mai captivante şi mai antrenante, multe dintre ele fiind inspirate chiar de sporturi adevărate. Astfel poţi juca sporturi dedicate fotbalului, baschetului, tenisului sau baseball-ului, toate oferindu-ţi euforia asemănătoare participării la un sport sau la o manifestare sportivă. 

La fel ca şi în sport, cei care se pregătesc cel mai bine şi care sunt în formă la momentul potrivit pot fi răsplătiţi cu premii. Sloturile devin din ce în ce mai generoase cu jucătorii, oferind de la bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite la premii în bani, jackpot-uri şi chiar şansa de a câştiga premii substanţiale, precum vacanţe şi maşini. 

 

Afla mai multe despre: pariurisloturi 

viewscnt
Articole similare