Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero a decis scoaterea însemnelor DDB de pe noile tricouri ale lui Dinamo! Cum i-a anunţat pe fanii-acţionari

Pablo Cortacero a decis scoaterea însemnelor DDB de pe noile tricouri ale lui Dinamo! Cum i-a anunţat pe fanii-acţionari

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a decis ca însemnele "Doar Dinamo Bucureşti" să nu mai apară pe tricourile de joc ale lui Dinamo. "Câinii" şi-au prezentat noul echipament în meciul pierdut cu U Craiova, 0-1 pe Arena Naţională.

Sponsorul tehnic al lui Dinamo a livrat noile echipamente pentru sezonul 2020/2021 şi nu mică a fost mirarea când s-a observat dispariţia însemnelor DDB, marca suporterilor dinamovişti. Dorin Şerdean, preşedintele clubului, a dezvăluit că Pablo Cortacero a decis ca "Doar Dinamo Bucureşti" să nu mai fie inscripţionat pe tricouri, după o discuţie pe mail cu fanii-acţionari.

”Eu într-adevăr am spus într-o discuţie privată cu Ionuţ Zainea că este posibil ca acest lucru să se întâmple de la următorul meci. Dar nu sunt eu patronul lui Dinamo aşa că nu decid eu tot ce se întâmplă la echipă! Pablo Cortacero a decis ulterior ca numele DDB să nu mai apară pe tricouri. A fost şi un schimb de mailuri între patronul clubului şi reprezentanţii DDB”, a explicat Dorin Şerdean pentru site-ul doardinamo.ro.

Dinamo a evoluat pentru prima dată cu noile haine primite de la sponsori în derby-ul cu U Craiova, de pe Arena Naţională (0-1). Deşi, "câinii" trebuiau să îmbrace pentru prima dată noul echipament în meciul cu FCSB, pierdut şi el, 2-3, tot pe Arena Naţională.



"Dinamo Bucureşti a evoluat pentru prima oară în acest an, în meciul cu Universitatea Craiova, în noile tricouri de joc Macron, create de partenerul tehnic al clubului pentru sezonul competiţional 2020-2021.

Noul tricou de joc reflectă culorile tradiţionale ale clubului, alb şi roşu, partea din faţă fiind albă cu o bandă verticală centrală în roşu care conţine un model geometric, ton pe ton", se arată într-un comunicat de presă al partenerului tehnic al clubului Dinamo Bucureşti.

"FCD în ADN", anul înfiinţării clubului şi celebrul îndemn al regretatului Cătălin Hîldan, "HAI SĂ LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMNĂ DINAMO" sunt inserate pe tricoul de joc al echipei din Ştefan cel Mare pentru partidele programate în Liga 1 şi în Cupa României”
, se arată pe pagina de Facebook a echipei din ”Ştefan cel Mare”.

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamofanidoar dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare