Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero a rupt tăcerea! Ce are de gând să facă la Dinamo şi cum se explică absenţa din România

Pablo Cortacero a rupt tăcerea! Ce are de gând să facă la Dinamo şi cum se explică absenţa din România

Dinamo București

Comentarii

Reprezentantul fondului care investeşte la Dinamo, Pablo Cortacero, a făcut câteva lămuriri, după ultimele informaţii apărute în aceste zile.

Pablo Cortacero şi-a explus planul de la Dinamo

Spaniolul a susţinut că nu se poate întoarce în România, din cauza interdicţiilor şi că va prezenta mai multe garanţii financiare, pentru dezvoltarea proiectului început în "Ştefan cel Mare".

Pablo Cortacero a vorbit, pe larg, despre planurile sale, într-o intervenţie pentru ProSport„Totul e o minciună, nu e nicio problemă. Vom prezenta o garanţie de 19 milioane de euro la finalul săptămânii, chiar dacă nu pot călători, o voi trimite şi le voi închide gura tuturor. Nu înţeleg de ce trebuie să se inventeze minciuni. Cum să se spună că am dispărut, când eu vorbesc zilnic şi ţin legătura cu toţi de la club?! Eu nu pot călători acum pentru că este totul închis în Spania din cauza pandemiei, dar ţin legătura zilnic cu Rufo, cu Cosmin, cu toţi cei din conducerea clubului. Este o minciună că se spune că e altcineva în spate.

Sunt foarte supărat că nu dă rezultate echipa pe care o avem, dar se creează o atmosferă foarte dificilă şi nu avem nevoie de aşa ceva. Toată lumea îmi trimite mesaje pe reţelele sociale, dar le spun tuturor că nu se întâmplă nimic, avem totuşi un proiect pe cinci ani, un proiect de a face academia, de a pune toate lucrurile în ordine. Suntem aici doar de o lună totuşi.

Eu nu am zis niciodată că am virat 800 de mii de euro, nu ştiu de unde a scos presa şi asta. Ni se aduc prejudicii mari şi ni se fac probleme, pentru că toată lumea scrie că cine e Pablo Cortacero, că fondul de investiţii s-a retras, dacă doar el singur e investitor, dacă nu e… Nu pot să accept că vor să creeze un dezechilibru la club, nu ştiu cine are intenţii ascunse, ce oameni doresc să ne facă rău, dar nu este adevărat tot ce se discută", a declarat Pablo Cortacero pentru sursa citată. 

Cortacero l-a sunat pe Cornel Dinu! "Asta mi-a spus. E îngrijorat". Schimbări la Dinamo: salarii plătite şi 10 milioane de euro mărire de capital social

Pablo Cortacero: "Eu nu am nimic de ascuns, nu e nicio problemă"

"Acum ne ocupăm să ne mutăm şi la birourile noi, vom face şi o mărire de capital de 10 milioane de euro, dar trebuie convocat un consiliu de administraţie pentru asta şi rămâne acea scrisoare de garanţie bancară a fondului de investiţii pe care o vom prezenta, ca să se vadă că avem capacitate economică şi că nu sunt probleme.

Într-adevăr, se transmite o senzaţie foarte rea echipei şi pot îngreuna situaţia lotului, pot chiar să tragă în jos cu toate aceste informaţii care apar şi nu sunt adevărate. Într-adevăr, mai durează puţin pentru că aceste tranzacţii bancare nu sunt aşa de simple. Nu vin banii totuşi din paradisuri fiscale sau din droguri, cum s-a mai discutat.

Eu nu am nimic de ascuns, nu e nicio problemă. Am avut o întâlnire cu avocaţii, tocmai pentru a mai rezolva din aceste probleme. Vom aproba în următorul Consiliu de Administraţie tot bugetul pentru sezonul 2020-2021 şi am pregătit cu avocaţii şi acea scrisoare de garanţie şi totul se va lămuri, dar sunt nişte paşi care trebuie urmaţi, nu se pot băga bani fără a urma aceste căi. În 10-15 zile, va trebui să se realizeze această mărire de capital”, a mai spus Cortacero pentru sursa menţionată. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare