Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero ameninţă după înfrângerea suferită de Dinamo în meciul cu FCSB: "Vom face plângere la FRF, LPF şi CCA"

Pablo Cortacero ameninţă după înfrângerea suferită de Dinamo în meciul cu FCSB: "Vom face plângere la FRF, LPF şi CCA"
Comentarii

Pablo Cortacero, reprezentantul acţionarului majoritar al FC Dinamo, Benel International, a anunţat că gruparea "alb-roşie" va face o plângere la FRF, LPF şi CCA după greşelile de arbitraj de la derby-ul cu FCSB.

"Astăzi sunt dezamăgit de erorile de arbitraj care continuă să-i dăuneze lui Dinamo, de mâine vom lua măsuri şi vom face o plângere formală Ligii, Federaţiei, colegiului arbitrilor pentru a clarifica ce se întâmplă. Împreună vom fi mai puternici", a scris el pe Facebook.

Hoy estoy decepcionado por los errores arbitrales que siguen perjudicando al Dinamo, a partir de mañana tomaremos...

Publicată de Pablo Manuel Fernandez Cortacero pe Duminică, 4 octombrie 2020

FCSB a învins-o pe Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalty) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalty) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare contestă penalty-ul acordat FCSB-ului de arbitrul Radu Petrescu. La acea fază, fundaşul dinamovist Isma Lopez a fost eliminat.

Afla mai multe despre: cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare