Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero are planuri măreţe la Dinamo: "Vom semna contractul săptămâna viitoare!". Investiţia pe care a plănuit-o pentru "câini"

Pablo Cortacero are planuri măreţe la Dinamo: "Vom semna contractul săptămâna viitoare!". Investiţia pe care a plănuit-o pentru "câini"

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero are planuri mari la Dinamo. Omul care reprezintă grupul de investiţii Benel International în România a anunţat că Dinamo îşi va deschide o academie de fotbal în Statele Unite ale Americii.

Ionuţ Negoiţă a vândut Dinamo către Pablo Cortacero şi echipa sa de conducere, spaionilii reprezentând grupul de investiţii Benel International. Noul şef din Ştefan cel Mare are planuri măreţe în ceea ce priveşte extinderea brandului Dinamo peste hotare. Cortacero a anunţat că Dinamo îşi va deschide o academie peste Ocean, în SUA.

Cortacero a vorbit despre ambiţiile şi planurile sale înaintea derby-ului cu U Craiova din campionat. "Vom deschide o Academie a lui Dinamo în Statele Unite ale Americii. Vom semna contractul săptămâna viitoare. Va fi în Houston, Texas şi vom porni treaba de la anul. Vrem să descoperim tinere talente pentru a face din Dinamo un club şi mai mare”, a spus Pabo Cortacero pentru doardinamo.ro.

În ceea ce priveşte îndoielile care planează asupra proiectului spaniol la Dinamo, Pablo Cortacero a dat asigurări că este vorba despre o investiţie pe termen lung în Ştefan cel Mare şi a spus că ibericii au de gând să rămână mulţi ani în România.



"Noi am venit în România pentru a rămâne mulţi ani şi chiar dacă va fi să cumpărăm un alt club în Spania în viitor nu vom abandona sau lăsa Dinamo. Noi am venit aici, la Dinamo, pentru a face un club profesionist şi pentru a sta foarte mult timp aici. Aşa că suporterii să nu-şi facă griji că gândul nostru este 100% la Dinamo şi la a-i reda strălucirea de altă dată”, a mai spus Cortacero.

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamoproiectacademiesua 

viewscnt
Articole similare