Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero exclude orice variantă prin care DDB ar putea prelua Dinamo: "Va avea consecinţe penale". Spaniolul susţine că a avut trei oferte pentru a ceda clubul

Pablo Cortacero exclude orice variantă prin care DDB ar putea prelua Dinamo: "Va avea consecinţe penale". Spaniolul susţine că a avut trei oferte pentru a ceda clubul

Fotbal

Comentarii

Parblo Cortacero a investit 500.000 de euro până acum la Dinamo, ultima oară când a adus bani la club s-a întâmplat în urmă cu 5 luni.

Pablo Cortacero a vorbit într-un inverviu pentru Fanatik despre situaţia clubului şi implicarea suporterilor dinamovişti care finanţează clubul prin programul DDB. Cu toate că nu a mai plătit salariile jucătorilor de 5 luni, acţionarul spaniol de la Dinamo nu vrea să audă de o eventuală preluare a clubului de către suporterii dinamovişti. Cortacero îi acuză pe suporterii acţionari că fac lucruri ilegale şi spune că nu vor conduce niciodată clubul.

Întrebat dacă se află într-un război cu fanii lui Dinamo, spaniolul a declarat: "Nu este niciun război. Eu sunt recunoscător pentru că ajută clubul cu bani, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. În primul rând Eftimescu nu poate fi preşedinte. Preşedintele sunt eu. Aşa că tot ce semnează Eftimescu din postura de preşedinte este ilegal. Şi va avea consecinţe penale."

Cortacero a explicat şi situaţia nefericită în care se află clubul şi jucătorii neplătiţi de mai multe luni: "Da, am promis de multe ori şi am greşit. Îmi asum asta. Important este să intre odată banii, să fie toţi plătiţi la zi şi asta e. Şi se va plăti tot. Dacă nu aş fi fost sigur că am bani eu aş fi fost primul care ridicam mâna. Ca să intre 5 milioane de euro în România nu este atât de uşor."

Parblo Cortacero a investit 500.000 de euro până acum la Dinamo, ultima oară când a adus bani la club s-a întâmplat în urmă cu 5 luni. Omul de afaceri spaniol susţine că a avut trei oferte pentru a ceda clubul, dar le-a refuzat:

„Da, am avut din Turcia, din Arabia Saudită, DDB a vrut să le dau acţiunile. Dar nu voi vinde clubul, chiar dacă ofertele erau bune din punct de vedere financiar. De investitorul lui Ţălnar nu ştiu nimic, asta a apărut în presă, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. Eu oricum le-am spus tuturor că clubul nu este de vânzare! Noi vrem să facem lucrurile să funcţioneze, nu să vindem şi nici să falimentăm clubul. Vreau să intre odată banii şi să se vorbească de acum doar de fotbal”, a dezvăluit spaniolul.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare