Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero, învins în lupta cu fanii-acţionari! Anunţ de ultimă oră la Dinamo Bucureşti. Ce a decis instanţa

Pablo Cortacero, învins în lupta cu fanii-acţionari! Anunţ de ultimă oră la Dinamo Bucureşti. Ce a decis instanţa

Dinamo București

Comentarii

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, joi seară, că instanţa a decis faptul că Pablo Cortacero nu a fost îndepărat abuziv din funcţia de preşedinte al CA al grupării bucureştene.

Instanţa a decis să Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv din funcţia de preşedinte al CA de la Dinamo

“Instanţa a decis în urmă cu câteva minute că Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv din funcţia de preşedinte al CA de la Dinamo, aşa că nu va fi repus în drepturi, după cum ceruse. Cităm soluţia Instanţei pe scurt: “Respinge cererile de intervenţie formulate, ca NEÎNTEMEIATE””, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Suporterii au precizat că preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo rămâne, astfel, Constantin Eftimescu.

Deşi spera să fie repus în drepturile în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie cu drept de semnătura, ameninţând că n-are de gând să renunţe la acţiuni, Pablo Cortacero nu s-a prezentat la Tribunal.

Fanii l-au aşteptat în zadar pe Pablo Cortacero, care are acum de gând să vină în România abia săptămâna viitoare. Evident, afaceristul spaniol va fi din nou aşteptat de suporterii dinamovişti, care îi pregătiseră şi acum un mesaj special: "Am crezut în tine... Măcar vino să te vedem pentru ultima dată. RIP Cortacero".

Afla mai multe despre: pablo cortacerofani dinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare