Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero, o nouă dezamăgire pentru dinamovişti înaintea derby-ului cu FCSB! Aspectul care adânceşte misterul din jurul spaniolului

Pablo Cortacero, o nouă dezamăgire pentru dinamovişti înaintea derby-ului cu FCSB! Aspectul care adânceşte misterul din jurul spaniolului
Comentarii

Noul manager sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, a prefaţat derby-ul cu FCSB şi a dezvăluit că Pablo Cortacero şi spaniolii nu au dat niciun semn înaintea meciului din "Ştefan cel Mare".

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Dinamo a dat piept cu rivalii de la FCSB în Liga 1, iar conducerea a anunţat că se fac progrese în vederea redresării situaţiei din club. În ziua meciului din "Ştefan cel Mare", dinamoviştii l-au prezentat pe noul preparator fizic, spaniolul Mikel Guillen:

"S-au mai rezolvat din probleme, baby steps, facem paşi cu grijă la nivel de organizare şi financiar. A venit şi preparaorul fizic, ne-am mărit staff-ul medical. Vrem să rezolvăm problemele şi să ne comportăm întro manieră profesionistă", a declarat Marius Nicolae.  

Înaintea partidei cu FCSB, o victorie pentru Dinamo ar fi însemnat apropierea de zona play-off-ului şi, de asemenea, o doză de moral suplimentar, într-un sezon în care dezamăgirile s-au ţinut în lanţ. 

Pablo Cortacero, dispărut în continuare! Nu i-a încurajat pe dinamovişi pentru meciul cu FCSB

Spre deosebire de Cristi Borcea, care promitea prime consistente şi îi încuraja pe fotbalişti înainte de derby-urile din Liga 1, Pablo Cortacero a păstrat tăcerea. Marius Nicolae a recunoscut că acţionarul majoritar a rămas dispărut şi nu le-a dat niciun semn dinamoviştilor înaintea partidei cu FCSB: 

"Nu, probabil că aşteaptă rezultatul şi după să ne felicite", a mai spus oficialul dinamovist.  

Dinamo încă aşteaptă banii pe care i-a promis Pablo Cortacero în mai multe rânduri şi supravieţuieşte datorită suporterilor-acţionari din DDB. 

Afla mai multe despre: marius nicolaedinamodinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare