Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero o urmăreşte pe Dinamo de la distanţă! Mesaj pentru Jerry Gane: „M-a deranjat ce a zis el”

Pablo Cortacero o urmăreşte pe Dinamo de la distanţă! Mesaj pentru Jerry Gane: „M-a deranjat ce a zis el”

Superliga

Comentarii

Pablo Cortacero, acţionarul majoritar al lui Dinamo, urmăreşte echipa din Spania şi îl felicită pe Jerry Ganea, antrenorul „câinilor”, pentru prestaţia echipei.

Pablo Cortacero a investit 500.000 de euro până acum la Dinamo, ultima oară când a adus bani la club s-a întâmplat în urmă cu 5 luni. De atunci, omul de afaceri e de nevăzut, iar Dinamo suferă din cauza lipsei de buget. Cu toate că nu a mai plătit salariile jucătorilor de 5 luni, acţionarul spaniol de la Dinamo nu vrea să audă de o eventuală preluare a clubului de către suporterii dinamovişti.

Cortacero a urmărit ultimele meciuri disputate de Dinamo şi are un mesaj pentru Jerry Gane: „Echipa joacă mai bine. M-au deranjat anumite declaraţii pe care le-a dat el, dar echipa joacă bine în condiţiile actuale. Eu îl înţeleg că e supărat, nu sunt răzbunător. Important e ca echipa să meargă bine şi să urcăm în clasament”, a mărturisit spaniolul pentru Fanatik.
Dinamo este pe locul 11 în clasamentul din Liga I, cu 19 puncte. Echipa a înregistrat în anul 2021 o victorie în deplasare cu FC Hermannstadt, scor 2-0 şi o înfrângere pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 0-1.

CE A SPUS JERRY GANE DESPRE PABLO CORTACERO

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a ieşit în diferite momente în spaţiul public şi a zis clar şi ferm părerea sa vizavi de situaţia incredibilă de la echipa sa.
Am văzut ce a zis Cortacero, că aduce bani. Nu ştiu ce are de gând acest om, visează, se trezeşte dimineaţă şi spune lucruri aiurea, din august nu a adus un euro aici”, a declarat Gane. „Lăsaţi-mă să cred în Moş Crăciun că rezolvă el ceva, decât să cred în «Chicos de la proxima semana»”, l-a ironizat, public, tehnicianul pe Cortacero.

CINE ESTE PABLO CORTACERO, „OMUL CU PROMISIUNI DE LA DINAMO”

Pablo Manuel Fernandez Cortacero s-a născut în Spania şi se ocupă cu afaceri imobiliare. Cortacero a jucat fotbal la un nivel amator şi a şi condus pentru o vreme un club de amatori din Spania, CD Imperio. Înainte să se orienteze către Dinamo, Pablo a avut două tentative de preluare a unor cluburi spaniole, Almeria şi Getafe.

 

  • 500.000 de euro a investit Pablo Cortacero la Dinamo

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare