Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero pregăteşte primul transfer bombă la Dinamo! Spaniolul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB cu peste 200 de meciuri în Liga 1

Pablo Cortacero pregăteşte primul transfer bombă la Dinamo! Spaniolul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB cu peste 200 de meciuri în Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero îşi propune să îl transfere la Dinamo pe Vlad Achim. Conducerea ”câinilor roşii” se află în negocieri avansate cu mijlocaşul în vârstă de 31 de ani.

Vlad Achim a evoluat la FCSB, în perioada 2016-2018, şi şi-a prelungit contractul cu Viitorul în scopul de a finaliza sezonul amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit informaţiilor publicate de ProSport, mijocaşul central negociază acum un posibil transfer la Dinamo.

”Vrei să dai gol îl bagi pe Man, nu pe Achim! Ce experienţă are.. vai vai, e aerian, îi e frică, nu ştie pe ce lume trăieşte, se plimbă, stă pe-acolo, nici nu ştie ce face. Cum să ataci cu Achim? De-acum înainte nu o să-l mai bage pe Achim, vă garantez eu! N-o să mai fie în lot, ca să nu mai aibă cum să-l bage! O să vedeţi, o să-i plătesc salariul, dar n-o să mai intre pe teren. Chiar stăteam şi mă întrebam de ce nu l-am vândut în vară. Pe urmă mi-am dat seama de ce: că am uitat de el! Nici nu mai ştiam că e la echipă. Dar o să remedeim chestia asta.”, spunea Gigi Becali, în anul 2017.

500 de mii de euro este cota de piaţă a lui Vlad Achim, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 5 goluri a marcat Vlad Achim în cele 28 de meciuri jucate pentru Viitorul, în sezonul recent încheiat al Ligii 1.

231 de meciuri a jucat Vlad Achim în total în Liga 1, reuşind să înscrie 20 de goluri. Ceahlăul Piatra Neamţ, Viitorul, FC Voluntari, FCSB şi FC Botoşani sunt echipele pentru care a jucat Vlad Achim în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamofcsb 

viewscnt
Articole similare