Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero pune piciorul în prag pentru prima dată la Dinamo! A reacţionat în privinţa problemei care le dă fiori "câinilor"

Pablo Cortacero pune piciorul în prag pentru prima dată la Dinamo! A reacţionat în privinţa problemei care le dă fiori "câinilor"
Comentarii

Acţionarul majoritar de la Dinamo, Pablo Manuel Fernandez Cortacero, a oferit o primă reacţie, după decizia luată în cadrul clubului de a deschide o anchetă internă în privinţa lui Mihai Neicuţescu.

Pablo Cortacero a reacţionat după petrecerea lui Mihai Neicuţescu

La Dinamo se doreşte un proiect serios şi care să nu mai întâmpine problemele din sezonul trecut, atunci când toată echipa a fost băgată în izolare, din cauza a mai multor cazuri de COVID-19. Astfel, primul care a călcat strâmb în noul sezon a fost Mihai Neicuţescu. 

Fotbalistul trimis de Cosmin Contra la echipa a doua a fost surprins în timp ce se afla la o petrecere, fără mască, şi înconjurat de oameni. Imaginile nu le-au picat bine conducătorilor de la Dinamo. Inclusiv Pablo Cortacero a avut o reacţie în privinţa acestui subiect: 

"Cum spuneam, acest proiect este serios şi trebuie să fie în toate aspectele, deci vom lua măsuri...", a anunţat şi şeful spaniol de la Dinamo. Tot duminică, clubul din "Ştefan cel Mare" a anunţat primele măsuri care vor fi luate împotriva fotbalistului. 

Afla mai multe despre: pablo cotacerodinamo 

viewscnt
Articole similare