Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero revine în România la Dinamo! I-a anunţat pe suporteri ce planuri are: "Vin cu profesioniştii pentru a recâştiga controlul absolut"

Pablo Cortacero revine în România la Dinamo! I-a anunţat pe suporteri ce planuri are: "Vin cu profesioniştii pentru a recâştiga controlul absolut"

Dinamo București

Comentarii

Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, şi-a anunţat revenirea în România, pentru "pentru a recâştiga controlul absolut al clubului în toate departamentele" şi "pentru a aduce din nou FC Dinamo Bucureşti 1948 în locul pe care îl merită să fie", printre altele.

Pablo Cortacero revine în România la Dinamo

Dispărut din peisaj de luni bune, Pablo Cortacero se prezintă în România la procesul pe care îl are deschis la Tribunalul Bucureşti, în urma căruia ar putea fi repus în funcţia de preşedinte al CA. 

De asemenea, spaniolul a transmis că nu va ceda acţiunile şi că are de gând să facă ordine în club. 

”Având în vedere informaţiile confuze şi rău intenţionate care sunt produse în ultima perioadă în mass-media în ceea ce mă priveşte şi în ceea ce priveşte grupul de investiţii din care fac parte şi pe care îl reprezint, sunt obligat să fac publice următoarele precizări:

1. Vreau să precizez absolut că, în calitate de acţionar majoritar al societăţii FC Dinamo Bucureşti 1948, NU mă interesează şi NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acţiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.

2. După acţiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins faţă de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajaţii spanioli au fost obligaţi să părăsească ţara din cauza unor acţiuni ameninţătoare şi intimidante, precum şi dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a preşedintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Preşedinte al Consiliului de Administraţie care nu este legitim, ocuparea şi controlul activităţii administrative şi financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum şi vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menţionat pentru a ne insulta, ameninţa şi intimida pe noi, angajaţii spanioli, serviţi această declaraţie pentru a o denunţa public, deoarece justiţia pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată.

3. Niciun grup de investiţii de niciun tip nu doreşte să îşi pună în pericol situaţia economică în faţa unor astfel de circumstanţe şi în faţa instabilităţii generate de evenimentele menţionate crescute şi de ignoranţă şi neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât şi din cauza faptului că nu se ştie cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiţii din care fac parte a decis să aştepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-şi pune în pericol activele financiare.

4. Având în vedere situaţia nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuşi şi văzând situaţia lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce priveşte managementul sportiv, economic şi administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în oraşul Bucureşti, împreună cu profesioniştii mei din grupul de lucru, pentru a recâştiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante şi să îndeplinesc toate obligaţiile financiare şi profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo Bucureşti 1948 în locul pe care îl merită să fie.

5. Dorinţa mea este să stabilesc sinergii şi punţi de colaborare cu DDB şi cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo Bucureşti dintr-un climat de respect şi educaţie pentru un bine comun şi pentru a obţine stabilitatea şi forţa care ne permite să facem un club mai mare”, se arată într-un comunicat remis de  Pablo Cortacero către Sport.ro.

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamodinamo bucurestiddb 

viewscnt
Articole similare