Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero şi-a anunţat intenţiile cu privire la parteneriatul cu reprezentanţii programului "Doar Dinamo Bucureşti": "Am mai discutat cu ei"

Pablo Cortacero şi-a anunţat intenţiile cu privire la parteneriatul cu reprezentanţii programului "Doar Dinamo Bucureşti": "Am mai discutat cu ei"

Dinamo București

Comentarii

Noul acţionar al clubului Dinamo, spaniolul Pablo Cortacero a vorbit şi despre situaţia celorlalţi acţionari ai clubului, fanii din proiectul "DDB"

Întrebat dacă intenţionează să cumpere şi partea de acţiuni a fanilor implicaţi în Programul Doar Dinamo Bucureşti, Pablo Cortacero a replicat: "Odată ce se va stabili structura, vom avea discuţii cu ei. Ii vom capacita în această structură, iar ideea de bază este unirea, sa fim toţi uniţi în jurul acestui proiect. Vom avea un departament care îi va include şi pe ei şi va lucra alături de ei. (n.r vrea să cumpere şi acţiunile fanilor?) Este o intenţie. Am mai discutat cu ei. Voi mai negocia cu ei o mărire de capital. Avem în vedere şi acest lucru"

Spaniolul Pablo Cortacero a susţinut duminică o conferinţă de presă în care şi-a prezentat obiectivele pe care le are la Dinamo Bucureşti.

Ibericul l-a anunţat pe Cosmin Contra în funcţia de antrenor principal şi a discutat în premieră cu presa despre planurile sale de viitor legate de unul dintre cluburile de tradiţie ale fotbalului est-european.  In cursul saptamanii urmatoare, oficialii clubului se vor intalni cu reprezentantii DBB, dupa cum au anuntat chiar ei pe pagina de Facebook printr-un comunicat oficial.

Grupul Benel International SA condus de Cortacero deţine 65% dintre acţiunile clubului Dinamo. Reprezentanţii DDB au un procent de 27% din acţiuni.

Afla mai multe despre: pablo cortaceroddb 

viewscnt
Articole similare