Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero şi grupul de investitori au primit o ofertă pentru a vinde Dinamo! Ce răspuns a dat conducerea "câinilor"

Pablo Cortacero şi grupul de investitori au primit o ofertă pentru a vinde Dinamo! Ce răspuns a dat conducerea "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Aventura lui Pablo Cortacero şi a grupului pe care-l reprezintă continuă la Dinamo. Recent, ibericul a primit o ofertă de cumpărare a clubului, dar aceasta a fost refuzată.

Pablo Cortacero a avut posibilitatea de a vinde Dinamo

"Câinii" acuză probleme financiare. Grupul care a preluat clubul din "Ştefan cel Mare" nu a livrat sumele de bani aşteptate, iar salariile restante către angajaţi încă nu au fost plătite. 

Aceste probleme vor trebui rezolvate tot de Pablo Cortacero şi grupul pe care-l reprezintă. În urmă cu câteva zile, conducerea a avut posibilitatea de a vinde Dinamo, după sosirea unei oferte din partea unui grup de investiţii spaniol numit ”Urban and Credit Salbo SL”, conform ProSport

Cumpărătorii au cerut detalii despre preţul de vânzare, datorii ale clubului, datorii către jucători, dar şi alte sume din contabilitatea clubului.

Directorul general Alex Couto a fost cel care i-a refuzat pe cei de la ”Urban and Credit Salbo SL”, prin intermediul unui email. 

Pablo Cortacero susţine că achită salariile restante şi face o mărire de capital social de 10 milioane de euro

Pablo Cortacero are de gând să rezolve cele mai importante probleme de la Dinamo. Spaniolul i-a spus lui Cornel Dinu ce doreşte facă în perioada imediat următoare şi anume plata salariilor restante şi o mărire de capital social cu 10 milioane de euro. 

"Mi-a zis că deja a discutat cu avocatul şi că se gândeşte la mărirea capitalului social cu 10 milioane de euro. Fă plăţile că e nevoie de bani. Domnule, lucrurile nu sunt în regulă", a spus Cornel Dinu, după o discuţie avută cu Pablo Cortacero.

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare