Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero şi investitorii străini de la Dinamo, făcuţi praf! El e unul dintre puţinii contestatari ai proiectului: "De dat din gură, dăm toţi"

Pablo Cortacero şi investitorii străini de la Dinamo, făcuţi praf! El e unul dintre puţinii contestatari ai proiectului: "De dat din gură, dăm toţi"
Comentarii

Fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid, Dănuţ Lupu, se arată reticent în privinţa intenţiilor investitorilor spanioli la clubul din "Ştefan cel Mare"

Dănuţ Lupu: "Păi, şi eu fac planuri. Ce? Te doare gura?"

Miercuri, Dinamo şi-a prezentat noua conducere. Alex Couto Lago va ocupa funcţia de director general, Rufo Collado de director sportiv, Dorin Serdean va fi preşedintele executiv, în timp ce Marcos Rubino se va ocupa de centrul de copii şi juniori.

La o zi distanţă, Dănuţ Lupu acuză noua conducere că nu a plătit salariile restante de la Dinamo: "Ca să faci o echipă îţi trebuie cel puţin şase luni de zile. Într-o lună de zile e foarte greu să faci o echipă mai ales că sunt foarte mulţi jucători care nu au jucat niciodată împreună. Sunt jucători depăşiţi ca vârstă, majoritatea au peste 30 de ani. 

Nu poţi să faci acea echipă cu jucători de 35 de ani. La anul se lasă toţi. Vor trebui să aducă alţii iarăşi. Eu unul nu cred în proiectul ăsta. 

Păi, şi eu fac planuri. Ce? Te doare gura? De desenat găsim pe cineva să deseneze, de dat din gură, dăm din gură toţi, dar problema e că au trecut două luni şi nu au plătit niciun salariu, nu au plătit nimic. Nici pe cei care filmează la stadion meciurile nu i-au plătit şi au 2 milioane de dat oamenilor ălora. Şi nici pe ăia nu i-au dat", a declarat Lupu. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare