Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo de Lucas a dezvăluit care este obiectivul lui FC Argeş. Fotbalistul spaniol a evoluat pentru prima dată în tricoul clubului din Trivale

Pablo de Lucas a dezvăluit care este obiectivul lui FC Argeş. Fotbalistul spaniol a evoluat pentru prima dată în tricoul clubului din Trivale

Fotbal intern

Comentarii

Pablo de Lucas a ieşit la declaraţii după finalul partidei terminate la egalitate, dintre Craiova şi FC Argeş, scor 1-1.

Pablo de Lucas a dezvăluit care este obiectivul lui FC Argeş

Pablo de Lucas (34 de ani) a evoluat în prima partidă pentru FC Argeş. Fotbalistul spaniol a intrat în minutul 83 în locul lui Palic. 

La finalul partidei dintre Craiova şi FC Argeş, terminate la egalitate cu scor 1-1, Lucas a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre clubul din Trivale şi despre obiectivele echipei.

"Trecem printr-o perioadă foarte bună.

"Avem un grup foarte bun, se vede şi pe teren că ştim ce calităţi avem şi cum muncim noi împreună. Asta este prima impresie. Mai multe nu pot să spun, pentru că sunt aici de patru zile.

"Eu cred că suntem pe un drum bun şi cred că, dacă rămânem uniţi, va fi bine. Pentru noi, obiectivul este clar. Trebuie să rămânem în Liga I. Nu putem să gândim pe termen lung.", a declarat Pablo de Lucas.

FC Argeş este pe locul 12 şi are 20 de puncte în cele 20 de etape jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: pablo de lucas fc arges 

viewscnt
Articole similare