Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo de Lucas vrea să rămână în Liga 1: ”Mi se termină contractul, dar nu am o problemă să rămân!”

Pablo de Lucas vrea să rămână în Liga 1: ”Mi se termină contractul, dar nu am o problemă să rămân!”

FC Voluntari

Comentarii

Pablo de Lucas, experimentatul mijlocaş de la FC Voluntari, a vorbit pentru presa spaniolă despre perioada de inactivitate din fotbalul românesc

”Până o să avem o decizie finală,  ne pregătim după un program pe care ni l-a pus la dispoziţie preparatorul nostru fizic. Ducem lipsa mingii, asta e clar” a declarat  Pablo De Lucas  pentru La Voz de Asturias.

”E firesc pe undeva ca toate echipele să îşi dorească să termine acest sezon, pentru că din punct de vedere financiar este o lovitură de proporţii. Sănătatea este mai importantă decât orice...despre ce vorbim? Despre tema banilor sau despre faptul că un virus ucide oameni. Nu există termeni de comparaţie” mărturiseşte experimentatul mijlocaş de la FC Voluntari.

Cât despre problema salariilor, De Lucas explică: ”Fiecare echipă îşi face calculele şi va lua propriile măsuri. Eu termin contractul pe 30 iunie, dar nu aş avea o problemă să continuăm până la finalul sezoului. Situaţia deja nu mai depinde de noi. Trebuie să depăşim această criză şi abia apoi ne putem gândi la fotbal”

Ajuns la 33 de ani, De Lucas a revenit în iarnă în România şi a bifat 7 meciuri pentru FC Voluntari. A mai jucat în Liga 1 pentru Petrolul Ploieşti şi Viitorul Constanţa, iar în cariera sa pentru Sporting Gijon, Salamanca, Rayo Vallecano, Bejtar Ierusalim sau Xanthi Skoda.

Afla mai multe despre: pablo de lucas 

viewscnt
Articole similare