Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pachet" pentru câştigătoarea Europa League! Becali, două TUNURI pe piaţa transferurilor. Ofertă de ultim moment

"Pachet" pentru câştigătoarea Europa League! Becali, două TUNURI pe piaţa transferurilor. Ofertă de ultim moment

Transferuri

Comentarii

Presa turcă a anunţat că Galata vrea să îşi mărească contingentul de români şi s-a interesat de doi dintre cei mai promiţători tineri jucători ai FCSB-ului.

După ce Gică Hagi, Gică Popescu, Iulian Filipescu, Ionuţ Luţu şi Adrian Ilie îmbrăcau tricoul lui Galatasaray la finalul anilor 1990 spre începutul anilor 2000, clubul turc s-a întors la filozofia de a transfera români.

Între perioada de glorie a lui Galatasaray şi ultimii ani, puţini români au mai trecut pe la formaţia din Istanbul, dar se pare că Fatih Terim vrea să se încreadă iar în fotbaliştii români.

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au semnat cu gigantul Turciei în vara trecută, iar de atunci s-a scris despre interesul Galatei pentru alţi ”tricolori”, după ce Terim a fost impresionat de primii doi aduşi.

"Pachet" pentru câştigătoarea Europa League!

Jurnaliştii de la Askamspor scriu acum despre dorinţa turcilor de a aduce două dintre perlele lui Becali la club, Ianis Stoica şi Tavi Popescu.

Ambii internaţionali de tineret, cei doi încă au doar 18 ani şi sunt printre cei mai promiţători fotbalişti români de la ora actuală. Dacă Popescu s-a făcut remarcat încă din ultima stagiune, Ianis Stoica a explodat în actualul sezon.

Tânărul atacant a reuşit să marcheze atât pentru FCSB, unde este al doilea golgheter al echipei, cât şi pentru naţionala U21, iar deciziile pe care le ia pe teren arată un jucător mult mai matur decât denotă vârsta sa.

De cealaltă parte, Tavi Popescu s-a ”răcit” puţin, după ce în urmă cu câteva luni era ridicat în slăvi de voci importante ale fotbalului românesc.

Potenţialul său este incontestabil, însă distragerile din afara gazonului îi dăunează tânărului fotbalist, iar un alt mediu, precum cel de la Galata, ar putea fi benefic pentru dezvoltarea sa.

În cazul în care se decid să înainteze cu negocierile, reprezentanţii clubului turc vor încerca să facă o ofertă ”la pachet” pentru cei doi fotbalişti.

Integrarea lui Moruţan şi Cicâldău a decurs mult mai uşor datorită prezenţei încă unui jucător român ajuns în aceeaşi perioadă, astfel că turcii ar putea dori să repete această mişcare.

Galatasaray a ridicat Cupa UEFA, actuala Europa League, în 2000, cu Hagi ş Popescu pe teren, iar Terim va spera că va putea emula acea reuşită cu noii săi recruţi români.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare