Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pachet" pentru câştigătoarea Europa League. Fotbalistul de milioane al lui Becali şi un super mijlocaş, transferuri de senzaţie

"Pachet" pentru câştigătoarea Europa League. Fotbalistul de milioane al lui Becali şi un super mijlocaş, transferuri de senzaţie
Comentarii

Galatasaray, echipa românilor Moruţan şi Cicâldău, merge ceas în Europa League, dar are probleme în campionat, astfel că şi-a fixat din nou privirea către piaţa de transferuri pentru întărirea echipei. Dennis Man (23 de ani), fotbalistul de milioane al lui Gigi Becali - pe care Parma a plătit 13 milioane de euro - dar şi un mijlocaş de top sunt pe lista lui Fatih Terim.

"Pachet" pentru câştigătoarea Europa League. Fotbalistul de milioane al lui Becali şi un super mijlocaş, transferuri de senzaţie

Parcursul rău din campionat i-a determinat pe Fatih Terim şi şefii lui Galatasaray să caute variante de întărire a lotului, chiar dacă în vară s-au cheltuit mulţi bani pe transferuri importante. Hurriyet scrie că Galatasaray îl vrea pe fotbalistul de milioane al lui Gigi Becali, Dennis Man - pe care Parma a plătit 13 milioane de euro, dar şi pe Patrick Berg (24 de ani), un mijlocaş de la Bodo/Glimt.

Suras citată scrie că departamentul de scouting l-a recomandat pe Patrick Berg, care face senzaţie în campionatul ţării natale, Norvegia. Mai mult, se pare că Galatasaray va aplica aceeaşi tactică în cazul lui Berg, ca şi în cazul lui Moruţan. Contractul lui Berg cu Bodo/Glimt va expira pe 31 decembrie 2022, iar Galata va face o ofertă de 3, 3,5 milioane de euro.

Dennis Man, fotbalistul de milioane al lui Becali, prea scump pentru Galatasaray?

Primul candidat pentru întărirea ofensiva lui Galatasaray este Dennis Man, fotbalistul Parmei, dar care are un preţ de piaţă piperat, având în vedere că italienii au plătit 13 milioane de euro pentru serviciile sale când l-au luat de la FCSB. Dennis Man are probleme cu antrenorul la Parma şi a fost trecut pe linie moartă, iar acest fapt l-a determinat să vrea să plece, scrie Hurriyet.

Mai mult, presa din Turcia a scris în trecut că Giovanni Becali a şi fost prezent la Istanbul, la meciul Galatasaray - OM 4-2, pentru a negocia venirea internaţionalului român la formaţia "CimBomBom". Dennis Man ar fi al treilea fotbalist român din lotul lui Galatasaray, după ce turcii au plătit 3,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan şi 6,5 milioane de euro pentru aducerea lui Alexandru Cicâldău.

Galatasaray a câştiga Cupa UEFA, actuala Europa League, în 2000.

  • 8 goluri şi nouă pase de gol a strâns Patrick Berg în 38 de meciuri jucate la Bodo/Glimt în acest sezon
  • 8 meciuri şi două goluri a strâns Dennis Man în acest sezon la Parma, în 492 de minute jucate pentru italieni

Afla mai multe despre: galatasaraytransferdennis manpatrick berg 

viewscnt
Articole similare