Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pacionel, despre penalty-ul controversat primit de Steaua în meciul cu Mostiştea Ulmu: ”Dacă arbitrul l-a dat, înseamnă că a fost”

Pacionel, despre penalty-ul controversat primit de Steaua în meciul cu Mostiştea Ulmu: ”Dacă arbitrul l-a dat, înseamnă că a fost”

Fotbal intern

Comentarii

Emilian Pacionel, autorul unui nou penalty controversat, a comentat faza în care arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, în returul barajului dintre Steaua şi Mostiştea Ulmu.

Şi în tur, şi în manşa secundă, Emilian Pacionel a fost actor principal în două faze controversate, car de fiecare dată s-au lăsat cu lovituri de la 11 metri. De data aceasta, jucătorul Stelei a văzut la o pătrundere în teren, deşi reluările nu arată cum că ar fi fost fault clar.

Totuşi, arbitrul a arătat punctul cu var şi Steaua a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Cei de la Mostiştea Ulmu au protestat vehement şi patronul a vrut să retragă echipa de pe teren, însă până la urmă jocul a continuat. Întrebat despre faza penalty-ului, Emilian Pacionel a evitat să comenteze:

”Avem 4 finale, am câştigat două dintre ele, mai avem două. Sperăm să fim la fel de motivaţi la următoarele două şi să le câştigăm. Nu am înţeles ce au vrut adversarii noştri, e bine că ne-am văzut de jocul nostru şi am câştigat.

(Despre penalty) Dacă l-a dat arbitrul, a fost. Nu sunt eu în măsură să comentez arbitrajul. Eu doar intru în teren, îmi văd de jocul meu şi atâta tot. Nu sunt eu în măsură să comentez arbitrajul.

(Despre o eventuală întâlnire cu FCSB 2) Care o fi, noi să câştigăm. Nu avem o preferată. Nu ne este teamă, când am jucat la noi acasă am fost peste ei (n.r. peste FCSB 2). Şi noi puteam să zicem că am avut mingea în poarta, dar nu comentăm arbitrajul. Ne vedem de jocul nostru şi câştigăm”, a declarat Emilian Pacionel.

Steaua s-a impus cu 2-0 în returul cu Mostiştea Ulmu, după ce în tur câştigase cu acelaşi scor. Acum, echipa antrenată de Daniel Opriţa va juca pentru promovarea în Liga 2 cu învingătoarea dintre FCSB 2 şi Afumaţi. În tur, FCSB 2 a câştigat cu 1-0.

Afla mai multe despre: pacionel 

viewscnt
Articole similare