Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paco Alcacer, aproape de plecarea de la Borussia Dortmund! Spaniolul este dorit înapoi în LaLiga

Paco Alcacer, aproape de plecarea de la Borussia Dortmund! Spaniolul este dorit înapoi în LaLiga

Borussia Dortmund

Comentarii

Paco Alcacer (26 de ani) este un fotbalist extrem de apreciat la Borussia Dortmund, dar le-a comunicat oficialilor nemţi că vrea să plece de la echipă. El este foarte aproape de revenirea în Spania.

Paco Alcacer nu a fost inclus în lotul celor de la Borussia Dortmund pentru meciul cu Augsburg, în prima etapă din campionatul german, din acest an. Augsburg - Borussia Dortmund se vede sâmbătă, de la ora 16:30, în direct la Telekom Sport 3.

Această decizie vine după toate zvonurile legate de un posibil transfer al lui Alcacer. Atacantul spaniol este dorit de Diego Simeone la Atletico Madrid. Mai exact, Simeone a pus pe listă două nume: Cavani şi Alcacer. Cum transferul lui Cavani de la PSG a intrat în impas, iar acesta ar putea să vină doar de la vară, din poziţia de jucător liber de contract, varianta Alcacer devine tot mai plauzibilă. 

  • 42 de milioane de euro este cota lui Paco Alcacer, potrivit transfermarkt.com. 23 de milioane de euro a plătit Dortmund pentru transferul lui de la Barcelona
  • 26 de goluri în 47 de meciuri a marcat spaniolul în tricoul galben-negru

30 de milioane de euro este suma de transfer pe care o cere Borussia Dortmund pentru atacantul adus de la Barcelona. Pe fir este însă şi Valencia, echipă la care Alcacer a crescut şi a debutat în fotbalul mare. 

Afla mai multe despre: paco alcacerborussia dortmundtransfer 

viewscnt
Articole similare