Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pactul de adio!". Lautaro Martinez l-a anunţat pe Conte că pleacă la FC Barcelona: înţelegerea secretă dintre catalani şi italieni

"Pactul de adio!". Lautaro Martinez l-a anunţat pe Conte că pleacă la FC Barcelona: înţelegerea secretă dintre catalani şi italieni

Inter Milano

Comentarii

Transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) e din ce în ce mai aproape de realizare. Argentinianul i-a anunţat pe şefi şi pe antrenorul Antonio Conte că vrea să plece pe Camp Nou. Inter şi FC Barcelona negociază deja de mai multă vreme mutarea atacantului de pe "Giuseppe Meazza".

Gazzetta dello Sport a anunţat, sâmbătă, că Lautaro Martinez a stat de vorbă cu Antonio Conte şi şefii lui Inter pentru a-i anunţat că vrea să plece din Italia. Dorit de FC Barcelona, argentinianul a bătut deja palma cu formaţia de pe Camp Nou şi urmează să semneze pe cinci ani, cu un salariu colosal de 13 milioane de euro pe sezon.

Cu toate acestea, deşi va pleca în curând, fotbalistul şi Conte au avut o discuţie sinceră, Lautaro ţinând să sublinieze că va da totul pentru Inter, în meciurile pe care le va mai juca în tricoul milanezilor.

Şi argentinienii de la Ole au scris despre plecarea lui Lautaro Martinez de la Inter: "Pactul de adio!". Ole scrie că  Barcelona şi Inter au ajuns la o înţelegere, dar aceasta nu poate fi anunţată înainte de 30 de iunie. Starul din Serie A are o clauză de reziliere de 111 milioane de euro, valabilă însă doar pentru cluburile din afara Italiei.

Afla mai multe despre: lautaro martinezpactconteinterfc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare