Experiențe împreună.
You are here:

Pactul INCREDIBIL dintre PSG şi Real Madrid. Ce i-au propus şeicii lui Florentino Perez ca să-l lase pe Mbappe la Paris

Pactul INCREDIBIL dintre PSG şi Real Madrid. Ce i-au propus şeicii lui Florentino Perez ca să-l lase pe Mbappe la Paris

Real Madrid

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe de la PSG. Francezii vor să-l păstreze şi sunt dispuşi să facă totul pentru a-l reţine pe super atacantul în vârstă de 20 de ani.

Real Madrid şi Paris Saint Germain au o relaţie foarte bună. De fapt, Nacer Al Khelaifi şi Florentino Perez, oamenii care conduc cele două super puteri au o relaţie bazată pe respect. Chiar dacă îl doreşte cu arodare pe Santiago Bernabeu pe Kylian Mbappe, Florentino Perez s-ar putea vedea nevoit să nu demareze negocierile cu gruparea pariziană.

Este cunoscut faptul că Perez este un abil diplomat. Având o relaţie foarte bună cu oficialii parizieni, preşedintele Realului n-ar fi dispus să o strice atât de uşor. În altă ordine de idei, parizienii ştiu că e dificil să te pui în calea mai marelui blanco şi mai ales a grupării de pe Santiago Bernabeu. Când Real Madrid vrea un jucător cu adevărat, pare greu de crezut că nu-l va achiziţiona. Iar istoria ultimelor două decenii cel puţin serveşte drept eternă mărturie.

În acest context, sfătuit de oamenii care conduc cu adevărat PSG-ul, Nacer al Khelaifi ar fi pus la cale un pact cu preşedintele blanco, susţin cei de la Don Balon.

Pe scurt, PSG este dispusă să renunţe pe loc la două dintre transferurile vizate pentru această vară şi nu-i va face astfel concurenţă Realului, interesată şi ea de aceiaşi jucători. Este vorba despre olandezul De Ligt şi de sârbul Luka Jovic. Mai mult, PSG este dispusă să faciliteze trecerea unui jucător de pe Parc de Princes pe Santiago Bernabeu, în speţă, brazilianul Marquinhos, mai scrie sursa citată. Ultimul a devenit o ţintă pentru Real Madrid după ce conducerea ar fi aflat de intenţiile lui Varane de a părăsi actuala campioană a Europei. Cum şi Nacho ar putea pleca în vară de la Madrid, ”albii” ar uni patru fundaşi centrali de top pentru Zidane: Sergio Ramos, Eder Militao, De Ligt şi Marquinhos.

Desigur, totul pare o simplă speculaţie de moment a celor de la Don Balon şi rămâne de văzut dacă acest presupus pact ar putea conduce către păstrarea lui Mbappe pe Parc de Princes.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta