Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păcurar a început să plângă când a venit vorba despre Ionuţ Popa: "Să schimbăm subiectul. Suntem afectaţi de starea dânsului"

Păcurar a început să plângă când a venit vorba despre Ionuţ Popa: "Să schimbăm subiectul. Suntem afectaţi de starea dânsului"

Liga 2

Comentarii

Ionuţ Popa abia mai vorbeşte şi nu îşi mişcă un ochi. Medicii i-au recomandat să evite situaţiile stresante. Pe banca celor de la UTA stă Cristian Păcurar.

Întrebat după meci dacă vocea lui Ionuţ Popa lipseşte în vestiar, antrenorul secund Cristian Păcurar a făcut o pauză de 6-7 secunde, timp în care i-au dat lacrimile.

„Nimic… să schimbăm subiectul. Bineînţeles, că sunt şi suntem afectaţi de starea lui nea’ Popică. Dânsul are toate meritele când câştigăm, a adus jucători, el a vrut să creeze această echipă… Din păcate, din pricina nenumăratelor accidentări şi suspendări nu am făcut tot ce am vrut să facem”, a spus printre lacrimi „secundul” arădenilor.

Mergând mai departe, Păcurar nu agreează deloc postura în care se află de la asumarea acestui semi-interimat. „Nu i-aş dori niciunui antrenor să fie în locul meu. Eu nu consider că am duşmani, sunt păreri pro şi contra mea… Sunt multe lucruri pe care le lăsăm aici şi aşa, bine că am câştigat”, a mai spus tehnicianul.

11 meciuri au trecut de când Cristian Păcurar conduce echipa de pe margine, iar Ionuţ Popa se află în concediu medical. Ultima partidă în care Popa a stat pe bancă a fost cea cu ACS Poli, câştigată cu 2-1, desfăşurată la Arad pe 9 martie.

Afla mai multe despre: popa 

viewscnt
Articole similare