Experiențe împreună.
You are here:

Paige Spiranac, considerată cea mai "hot" sportivă a lumii, şi-a răsfăţat din nou fanii

Paige Spiranac, considerată cea mai "hot" sportivă a lumii, şi-a răsfăţat din nou faniigalerie foto

Diverse

Comentarii

Jucătoarea de golf Paige Spiranac, care este considerată cea mai "hot" sportivă din lume, le-a sucit din nou minţile fanilor săi.

Recent, Paige a publicat pe Instagram - acolo unde are nu mai puţin de două milioane de urmăritori - un filmuleţ de la o partidă de golf, la care a luat parte într-o ţinută sexy.

 

În vârstă de 26 de ani, Paige Spiranac a fost declarată cea mai "hot" sportivă din lume, însă faima a făcut-o să şi sufere. În trecut, americanca a mărturisit a fost în pragul sinuciderii, din cauza unor ameninţări cu moartea.

Vezi aici o galerie foto cu "cea mai hot sportivă din lume"

Paige Spiranac a intrat în depresie, după ce a fost hărţuită în mediul virtual.  "Stăteam pur şi simplu plângând în baie şi mă gândeam: 'Nu mai vreau să trec prin această suferinţă, să mă simt atât de neajutorată. Să mă simt singură, speriată'", a afirmat Paige Spiranac, într-un interviu acordat în urmă cu un an. "Mă gândeam că nu vreau ca cineva să simtă ce simţeam eu în acele momente. Cât de speriată eram. Cât de neajutorată mă simţeam. Am plâns atât de mult încât la un moment dat am ajuns în punctul în care nu-mi mai doream să trăiesc!", a contiunat sportiva.

Spiranac, care a pozat în Sports Illustrated, obişnuieşte să posteze multe imagini pe reţelele de socializare şi se plânge de faptul că multe dintre reacţii sunt negative. "Oameni din toate categoriile au parte de cyber-bullying (n.r. hărtuire în mediul online) în fiecare zi şi asta nu e ok. Este timpul să începem să susţinem victimele, în loc să le spunem să-şi şteargă conturile de pe reţelele de socializare sau să ignore pur şi simplu ura cu care se confruntă. E timpul să facem diferenţa, aşa că mi-am dedicat o parte semnificativă a vieţii ajutându-i pe alţii", a mai spus Spiranac.

Paige Spiranac a devenit ambasador pentru o organizaţie non-profit numită Cyberspace. Ea luptă pentru susţinerea persoanelor care sunt abuzate în mediul virtual.

viewscnt
Articole similare