Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paksi - Concordia Chiajna 1-0, în primul amical din Austria | Programul complet de meciuri de verificare

Paksi - Concordia Chiajna 1-0, în primul amical din Austria | Programul complet de meciuri de verificare
Comentarii

Concordia a pierdut prima partidă de verificare din cantonamentul pe care îl efectuează în Austria, în faţa celor de la Paksi FC, formaţie care a încheiat sezonul din prima ligă maghiară pe poziţia a şasea. Ungurii au învins la limită, scor 1-0, graţie unui gol marcat în ultimul minut al primei reprize.

Ionuţ Badea a început în formula: Caparco- Albu, Marc, Fota, Bărboianu – Bucşa - Cristescu, Deaconu, Nivaldo, Grădinaru – Pena. 

În partea secundă, Badea a schimbat complet garnitura, astfel că în teren au apărut: Costache - Leca, Georgescu, Panait, Matei – Prepeliţă - Bawab, Bekeri (65 Gorobsov), Balgiu, Ciobanu – Măzărache

Sosit ieri în cantonament, Paul Batin nu a fost folosit de Badea în amicalul cu Paksi FC, el antrenându-se separat alături de Petre Ivanovici şi Guessan Ghislain.

Al doilea meci amical îl vor disputa în data de 07.07.2018, ora 14:00 (Aus) şi îi vor avea ca adversari pe croaţii de la HNK Gorica. Echipa rusească FC Orenburg va fi şi ea adversara Concordiei într-un meci amical ce se va disputa pe data de 10.07.2018, iar ultimul test îi va aduce pe "vulturi" faţă în faţă cu echipa de pe poziţia a 5-a din ţara gazdă, FC Admira Wacker Modling, cu începere la ora 11:00 (Aus).

Afla mai multe despre: chiajnaamicalcantonament 

viewscnt
Articole similare