Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Palmă pentru Dinamo! A semnat rezilierea, dar revine ca rival în România pentru a se răzbuna. Clubul din Liga 1 forţează transferul: ultimele detalii

Palmă pentru Dinamo! A semnat rezilierea, dar revine ca rival în România pentru a se răzbuna. Clubul din Liga 1 forţează transferul: ultimele detalii

Dinamo București

Comentarii

Situaţia de la Dinamo le aduce avantaje echipelor din Liga 1, care pot profita de rezilierile contractuale din ultima perioadă. După ce Juan Camara a intrat pe radarul celor de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova, Isma Lopez este şi el ademenit de un club din Liga 1, pentru a se lupta cu "câinii" în lupta pentru play-off.

Dinamo a pierdut mai mulţi fotbalişti pe parcursul sezonului, dintre cei pe care i-a transferat în startul stagiunii. Borja Valle a semnat cu Real Oviedo, Alexander Gonzalez a ajuns la Malaga, Abdoulaye Ba a bătut palma cau Moreirense, în timp ce Rene Hinojo şi Isma Lopez încă nu şi-au găsit echipe. Totuşi, fundaşul e dorit înapoi în Liga 1 şi ar putea semna un contract cu prima adversară a lui Dinamo din 2021. Miercuri, Dinamo joacă pe terenul lui Hermannstadt, de la 19:00, într-un meci care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Isma Lopez poate reveni în Liga 1! Clubul care doreşte să-l transfere şi care-i oferă şansa răzbunării

Fundaşul stânga spaniol Isma Lopez a fost printre primii fotbalişti transferaţi de Pablo Cortacero şi de noua conducere la Dinamo. Ibericul a simţit din plin problemele de la Dinamo, iar în decembrie, după doar trei luni în tricoul "alb-roşu", a semnat rezilierea contractului, pe baza restanţelor salariale. 

La o lună de când a rămas şomer, fostul fundaş de la Dinamo nu şi-a găsit o echipă cu care să semneze, dar Isma Lopez ar putea reveni în România mai repede decât s-ar fi aşteptat. 

Conform Doarromania.ro, ex-dinamovistul e în discuţii avansate cu mai multe echipe, printre care şi formaţii din Liga 1. Sursa citată a înaintat numele unui club din România, care e interesat să facă transferul. 

Isma Lopez e dorit de Hermannstadt, acolo unde antrenor este spaniolul Ruben Albes. Sibienii mizează pe faptul că fostul dinamovist ar lucra cu un conaţional, în cazul în care va semna. 

În tot acest timp, la Dinamo situaţia rămâne neschimbată. Deşi a promis sosirea banilor în "Ştefan cel Mare", Pablo Cortacero a rămas tot cu promisiunile. Recent, antrenorul Ionel Gane a dezvăluit că acţionarul i-a sunat pe jucătorii străini şi le-a înaintat un nou termen limită în privinţa salariilor. 

Luni, Dinamo a mai pierdut un jucător. Aleix Garcia a reuşit să-şi obţină libertatea, dar DDB a dezvăluit că Pablo Cortacero a făcut o mutare prin care se vrea falimentarea clubului. 

Dinamo, pepinieră pentru Liga 1! Isma Lopez la Hermannstadt, Juan Camara la Universitatea Craiova sau CFR Cluj?

Isma Lopez nu e singurul dinamovist cu care "câinii" s-ar putea reîntâlni în acest sezon. CFR Cluj şi Universitatea Craiova caută soluţii ofensive şi au pus ochii pe Juan Camara. 

Spaniolul s-a reîntors în România, deşi a absentat de la reunirea lui Dinamo, dar ar putea pleca la una dintre cele două rivale. Juan Camara a dezvăluit că impresarul său se ocupă de un posibil transfer din "Ştefan cel Mare". 
 

Afla mai multe despre: isma lopezismael lopez dinamotransferuri dinamoplecari dinamo isma lopez hermannstadtisma lopez dinamodinamo bucurestiisma lopez dinamo bucurestiisma lopez revenire liga 1 

viewscnt
Articole similare