Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Palmeiras câştigă Copa Libertadores după un gol marcat în minutul 99 după o finală 100% braziliană

Palmeiras câştigă Copa Libertadores după un gol marcat în minutul 99 după o finală 100% braziliană

Fotbal

Comentarii

Breno Lopes este abia venit la Palmeiras. Acesta a ajuns de la echipa de ligă secundă, Juvenude. Este cel de-al 2-lea său gol pentru Palmeiras. Lopes a fost doar rezervă în acest meci.

Finala Copa Libertadores de anul acesta a fost una 100% braziliană, Palmeiras - Santos. Finalul a fost unul dramatic iar meciul s-a decis în minutul 99 când Breno Lopes a marcat singurul gol, după un meci lipsit de ocazii şi spectacol.

Pentru Palmeiras este al 2-lea trofeu din palmares după cel obţinut în 1999. Meciul a fost unul trist şi din cauza faptului că fanii au lipsit din tribune. Golul a fost marcat în al 9-lea minut de prelungire. Arbitrul a decis să acorde 8 minute de prelungiri cu toate că pe parcursul partidei nu s-au înregistrat atât de multe întreruperi ale jocului.

În prelungiri antrenorul celor de la Santos, Cuca, a fost eliminat şi imediat a venit golul marcat de Breno după o reluare cu capul. Breno Lopes este abia venit la Palmeiras. Acesta a ajuns de la echipa de ligă secundă, Juvenude. Este cel de-al 2-lea său gol pentru Palmeiras. Lopes a fost doar rezervă în acest meci.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: copa libertadores 

viewscnt
Articole similare