Experiențe împreună.
You are here:

Pamela Anderson a primit răspuns de la fostul iubit. Adil Rami: "Sunt şocat. A ales bine omul, dacă vrea să mă atace"

Pamela Anderson a primit răspuns de la fostul iubit. Adil Rami: "Sunt şocat. A ales bine omul, dacă vrea să mă atace"galerie foto
Comentarii

Adil Rami a răspuns acuzaţiilor de violenţă aduse de fosta sa iubită, Pamela Anderson. Campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei, Rami neagă orice fel de agresiune împotriva actriţei de 51 de ani.

"Salut, tuturor! Nu am de ales, sunt foarte dezamăgit. Am tăcut pentru că sunt şocat şi ar fi greu să spun ceva fără să îmi fie interpretat fiecare cuvânt. Am multe pe inimă. O voi face simplu şi nu voi comenta detaliile relaţiei mele cu Pamela. Ţin să vă spun că aceste acuzaţii de violenţă sunt complet false şi nu le pot lăsa aşa. Cei care mă cunosc ştiu cine sunt sunt şi care îmi sunt valorile. Ei ştiu că este imposibil şi că nu sunt în stare de aşa ceva. Dacă ea vrea să mă atace, a ales bine omul. Ea ştie că implicarea mea în violenţa asupra femeilor este ceva foarte important pentru mine. Este dezgustător că au fost folosite minciuni despre violenţă pentru a-mi face rău. Nu voi lăsa fără răspuns aceste acuzaţii false. Sunt prea grave." a declarat Adil Rami.
Internaţionalul francez a postat mesajul pe contul său de Instagram în urma acuzaţiilor aduse de fosta sa iubită.  
 
”Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o minciună. Am fost înşelată. Am fost făcută să cred... ne iubeam nebuneşte. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile. Asta pentru că trăia o viaţă dublă. Obişnuia să facă glume despre alţi jucători care aveau prietene care locuiau în apartamente pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri pe aceşti jucători. Dar acum este şi mai rău. El a minţit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi în acest fel inimile şi mintea a două femei? Sunt sigur că erau şi altele. Este un monstru”, a fost mesajul postat de Pamela Anderson pe reţelele de socializare.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe