Experiențe împreună.
You are here:

Pamela Anderson s-a despărţit oficial de Adil Rami. Secretul murdar pe care l-a aflat despre fundaşul lui Marseille

Pamela Anderson s-a despărţit oficial de Adil Rami. Secretul murdar pe care l-a aflat despre fundaşul lui Marseille

Campionate

Comentarii

Relaţia dintre Pamela Anderson şi Adil Rami s-a încheiat după ce a descoprit că fundaşul lui Olympique Marseille mai are pe cineva.

După mai bine de doi ani, Pamela Anderson şi Adil Rami nu mai formează un cuplu. Fosta actriţă din Baywatch a dezvăluit pe reţelele de socializare că a descoperit că fotbalistul o înşeală:

”Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o minciună. Am fost înşelată. Am fost făcută să cred... ne iubeam nebuneşte. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile. Asta pentru că trăia o viaţă dublă. Obişnuia să facă glume despre alţi jucători care aveau prietene care locuiau în apartamente pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri pe aceşti jucători. Dar acum este şi mai rău. El a minţit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi în acest fel inimile şi mintea a două femei? Sunt sigur că erau şi altele. Este un monstru”, a fost mesajul postat de Pamela Anderson pe reţelele de socializare.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe