Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până la urmă, a fost o seară bună pentru Burleanu: ”Sincer, am preferat o victorie în Portugalia decât una cu Muntenegru”

Până la urmă, a fost o seară bună pentru Burleanu: ”Sincer, am preferat o victorie în Portugalia decât una cu Muntenegru”
Comentarii

Răzvan Burleanu este încrezător că naţionala de seniori poate în continuare să termine pe primul loc grupa de National League, deşi a început cu un egal cu Muntenegru. În schimb, susţine că şi-a dorit mult mai mult o victorie a tineretului cu Portugalia U21 şi spune că este fericit că dorinţa i s-a îndeplinit.

Ca şi în preliminariile pentru Cupa Mondială pentru 2018, debutul în Liga Naţiunilor a fost cu Muntenegru. Atunci, a fost 1-1. Aseară, s-a terminat 0-0. Răzvan Burleanu spune că echipele din fosta Iugoslavie reprezintă în continuare un obstacol foarte mare pentru naţionala noastră:

”Da, se pare că e un făcut aşa, că nu reuşim să ne impunem în faţa echipelor din fostul spaţiu iugoslav, cunoşteam acest lucru, că sunt echipe puternice, care se apără foarte bine şi că doar printr-un joc foarte bun, mai ales în faza ofensivă, am fi putut să fi înscris. Nu cred în semne rele, urmează meciul de la Belgrad, în care orice este posibil, după care ne întoarcem la Bucureşti, după - meciul cu Lituania, astfel încât obiectivul este înca acolo, încă putem să îl îndeplinim”, a declarat Răzvan Burleanu.

În schimb, naţionala de tineret a reuşit un rezultat mare cu Portugalia U21, pe care a învins-o cu 2-1 chiar pe terenul ei. Echipa antrenată de Mirel Rădoi speră astfel la calificarea la Campionatul European pentru Tineret, de anul viitor. Răzvan Burleanu spune că prefera o victorie la tineret decât una cu Muntenegru:

”O bucurie foarte mare, pe care, sincer, mi-o doream. Dacă e să fiu sincer cu dumneavoastră, îmi doream mult mai mult o victorie în Portugalia decât o victorie în faţa Muntenegrului, ţinând cont că, totuşi, Nations League e o competiţie care nu te duce automat la Campionatul European. Pentru această generaţie e o victorie foarte importantă, e o victorie în schimb de etapă, fiindcă totuşi ne aşteaptă meciul cu Bosnia, de la Ovidiu, unde trebuie neapărat să câştigăm”, a mai spus Burleanu.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfromaniamuntenegruportugalia 

viewscnt
Articole similare