Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până să joace contra Universităţii Craiova, Anderlecht a vândut un fotbalist la Arsenal. Ce sumă au încasat belgienii

Până să joace contra Universităţii Craiova, Anderlecht a vândut un fotbalist la Arsenal. Ce sumă au încasat belgienii

Arsenal

Comentarii

Arsenal l-a transferat pe Albert Sambi Lokonga de la Anderlecht Bruxelles.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani, Albert Sambi Lokonga, s-a transferat de la Anderlecht la Arsenal Londra, a anunţat gruparea britanică.

 

 

18 milioane de euro au plătit ”tunarii” pentru fotbalistul crescut de Anderlecht, care a bifat deja 78 de meciuri la prima echipă a clubului belgian.

Albert Sambi Lokonga a debutat la Anderelecht la vârsta de 17 ani şi este fratele unui fotbalist destul de cunoscut, Paul Jose M'Poku, care în prezent joacă la Al Wahda, după ce a trecut în cariera sa pe la Tottenham, Leyton, Standard Liege, Cagliari, Chievo sau Panathinaikos.

Internaţional U21 al Belgiei, Sambi Lokonga a marcat de trei ori pentru Anderlecht, în toate competiţiile. El a fost solicitat intens în această vară de Mikel Arteta, antrenorul formaţiei londoneze.  

Anderlecht, posibila adversară a Universităţii Craiova în Conference League

Universitatea va evolua cu Anderlecht Bruxelles dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon. Manşa a treia se joacă la 5 august, la Craiova, şi la 12 august.

Pâna atunci, CSU Craiova trebuie să treacă de Laci din Albania, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.

Afla mai multe despre: albert sambi lokonga 

viewscnt
Articole similare