Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până să-l aducă pe Mbappe, Real Madrid îl pregăteşte pe ”noul Raul”. Cine este Israel Salazar, maşinăria de goluri formată în ”La Fabrica”

Până să-l aducă pe Mbappe, Real Madrid îl pregăteşte pe ”noul Raul”. Cine este Israel Salazar, maşinăria de goluri formată în ”La Fabrica”

Real Madrid

Comentarii

Israel Salazar a împlinit pe 10 mai 2021 vârsta de 18 ani. În ciuda faptului că este curtat de Manchester City şi Liverpool, puştiul minune visează la prima echipă a Realului.

Până să-i transfere pe Mbappe sau Haaland, Real Madrid îl are în propria curte pe atacantul comparat de spanioli cu Raul Gonzalez.

Pe 10 mai, Isra Salazar a împlinit vârsta de 18 ani. O vârstă la care granzii din Anglia, Manchester City, Liverpool sau Arsenal, au făcut deja oferte pentru transferul său.

Chiar dacă este încă un nume necunoscut publicului larg, Isra Salazar este sprijinit de cifre impresionante la nivel de junior. Cifre pe care niciun fotbalist crescut de Real Madrid nu le-a mai avut de la Raul Gonzalez încoace.

În 134 de meciuri la echipele de juniori ale Realului, tânărul atacant a marcat 158 de goluri şi a oferit 48 de pase decisive. Sunt cifre care au trezit alarma la cluburile gigant ale Angliei. Nu şi la Madrid, acolo unde Zidane, în ciuda problemelor de lot, nu l-a chemat niciodată la prima echipă.

Salazar rămâne însă cu picioarele pe pământ: ”Va veni probabil şi acel moment. Eu sunt un tip realist şi ştiu că trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la acest nivel. Mai am mult până voi ajunge acolo unde vreau! Îmi doresc să îmbrac tricoul Realului pe un Estadio Bernabeu arhiplin” a mărturisit Isra.

Născut pe 10 mai 2003 la Badajoz, Israel Salazar are doar 1.77 m, adică aproximativ aceeaşi înălţime ca Raul, fotbalistul pe care a îndrăznit cu mult curaj să-l numească role model: ”L-am prins destul de puţin pe teren, dar ştiind ce înseamnă pentru Spania şi pentru Real Madrid, l-am urmărit cu mare atenţie” a mărturisit Salazar.

Puştiul minune a ajuns la Madrid în 2015, pe vremea când avea numai 12 ani. A trecut cu succes de ochii scouterilor, iar la primul sezon a marcat 19 goluri. Apoi a explodat, reuşind să bifeze cifre mai bune până în prezent decât ultimele produse ofensive de succes ale ”albilor”, Alvaro Morata, Jese Rodriguez sau Mariano Diaz. Probabil că fotbalistul care abia a debutat pentru Real Madrid Castilla va ajunge la un moment dat să îmbrace tricoul formaţiei sale de suflet. Şi s-ar putea ca până atunci, să nu mai fie deloc mult timp.

Afla mai multe despre: israel salazar 

viewscnt
Articole similare