Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Până şi prietenii apropiaţi mi-au zis că vom retrograda!” Vlădoiu îşi face calcule pentru playoff la Piteşti: ”Am fost inspirat cu antrenorii”

”Până şi prietenii apropiaţi mi-au zis că vom retrograda!” Vlădoiu îşi face calcule pentru playoff la Piteşti: ”Am fost inspirat cu antrenorii”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

FC Argeş a obţinut o nouă victorie în Liga 1 prin golurile amrcate de Şerban şi Maric. Astra Giurgiu a jucat în inferioritate numerică pe final, Constantin Budescu fiind eliminat în minutul 90.

”Antrenorii sunt principalii actori şi jucătorii. Noi ne bucurăm de acest început de an foarte bun. Urmează două meciuri foarte grele şi trebuie să rămânem concentraţi. Nu ne gândim la playoff, chiar dacă eu mă uit la toate meciurile. Mă bucur pentru rezultate, pentru puncte şi pentru parcursul foarte bun. Până şi prietenii apropiaţi mi-au zis că vom retrograda. Am mare încredere în acest lot şi în antrenori, domnul primar a fost alături de noi...sigur că în fiecare familie apar discuţii, dar cred că putem rămâne în Liga 1. Am primit multe mesaje şi mă bucură lucrurile acestea. Sunt fericit, dar şi conştient că o să avem şi momente mai grele. Nu este imposibil să ajungem în playoff, dar trebuie să fim foarte bine pregătiţi. Eu spun că am fost foarte inspirat când am ales aceşti antrenori” a mărturisit Jean Vlădoiu la finalul partidei Astra - FC Argeş.

Afla mai multe despre: jean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare