Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu a pus din nou tunurile pe arbitraj, în direct la Telekom Sport: ”Dacă aveam arbitraje corecte, Rapid avea 4-5 puncte în plus acum. Şi erau decisive!”

Pancu a pus din nou tunurile pe arbitraj, în direct la Telekom Sport: ”Dacă aveam arbitraje corecte, Rapid avea 4-5 puncte în plus acum. Şi erau decisive!”

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a atacat din nou deciziile cavalerilor fluierului la partida dintre Petrolul şi Rapid.

În direct la Telekom Sport, Daniel Pancu a vorbit din nou despre situaţia formaţiei sale şi despre arbitrajul de la meciul cu Petrolul Ploieşti:

Eliminarea lui Lazăr nu era necesară, mai ales la un meci ca acest. pentru că dacă tu te-ai uitat la meci. În minutul 2, Mezza Coli face fault clar de la spate la alami, arbitrul  se duce i îi arată ceasul şi îi spune Băi, băiatule, este minutul 2. Vrei să îţi dau galben de pe acum?! La trei minute mai târziu, Lazăr aceeaşi fază, puţin mai intens, galben direct. Vorbim de manieră. Faultul lui Lazăr erste undeva la mijloc, în care nu exista niciun pericol, nu a fost un fault dur, a fost un fault normal. Ţinând cont că este un derby, ţinând cont de antecedente, nu s eimpune nicoodată această măsură. Adică rupe un echilibru, se creează o stare de nervozitate în tabăra noastră. Sârghi, atac violent cu cotuil la Hlistei, îl schimbă Costel Enache pentru că era clar că la următorul fault se ia măsura asta. Un fault la celalălat asistent care a dcitat repetarea penalty-ului de două ori. A fost corectă! Toată lumea a zis că este acoperit regulmanetar, aşa este. Portarul era ieşit la ambele penalty-uri. Lucrul pe care l-am contestt cel mai tare a fost eliminarea lui Lazăr. Alexa îşi făcuse o strategie pentru repriza a doua. Eu le scriam tot timpul pe tablă: cel mai important lucru atunci când joci un derby este nu ai eliminări şi să tratezi cu maximă atenţie fazele fixe.

Eu mi-am dat seama că strategia noastră era pentru a doua repriză. Dacă pierdeam ieri, aveam şanse minime să mai prindem locurile de baraj. Puteai să trimiţi la acest meci unul dintre cei mai buni centrali din România şi nu mai avea nimeni, nimic de zis. Liga a doua este plină de echipe de tradiţie. Într-adevăr, calitatea fotbalului este mai scăzută acum, mai ales după ce am rămas fără spectatori. Dar, şi în condiţiile acestea, ai nevoie de arbitraje în care nimeni să nu mai reproşeze nimic” a mărturisit Pancu, la Telekom Sport.

”Rapid, dacă avea arbitraje corecte, avea 4-5 puncte în plus acum. Mai aveam nevoie de o victorie şi un egal şi eram promovaţi. Am experienţa asta, am pierdut trei patru campionate la Rapid şi Beşiktaş şi ştiu cât contează. La nivel echilibrat, diferenţa o fac greşelile de arbitraj sau ratările imense. Iar noi le avem pe amândouă. Şanse mai avem, iar felul în care am reacţionat este foarte important. Păi noi puteam să marcăm şi cu doi oameni mai puţin!” a completat Pancu, intervenţia de la Sport Report.

”Eu cred că toate echipele angrenate în playoff au gândit o strategie oarecum comună. Să nu primească gol şi să nu piardă în primele două meciuri, pentru că poţi să ieşi din lupta pentru promovare” a mai spus Daniel Pancu, la Sport Report.

Formaţia FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

În minutul 28, de la Rapid a fost eliminat Lazăr, acesta primind al doilea cartonaş galben.

În minutul 70, tot de la echipa bucureşteană a fost eliminat portarul Mihai Popa, el primind două cartonaşe galbene după ce a ieşit de pe linia porţii de două ori la executarea de către Petrolul a unui penalti acordat pentru fault în careu. Popa a apărat prima dată ieşind de pe linia porţii, iar atunci i s-a acordat primul cartonaş galben şi s-a decis ca lovitura să se repete. A doua oară, s-a repetat situaţia, astfel că Popa a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Tehnicianul rapidist Dan Alexa a făcut o schimbare de jucător, introducându-l pe portarul Tătaru. Meza Colli a executat lovitura de la 11 metri, însă a trimis mingea peste poartă. Primele două dăţi, au executat Arnăutu şi Marinescu.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare