Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu către Herea: ”Şi, i-am făcut eu oferta? Sau cum?” Antrenorul Rapidului, răspuns şi pentru Măldărăşanu: ”Eu l-am propus antrenor!”

 Pancu către Herea: ”Şi, i-am făcut eu oferta? Sau cum?” Antrenorul Rapidului, răspuns şi pentru Măldărăşanu: ”Eu l-am propus antrenor!”

Rapid

Comentarii

Metaloglobus - Rapid s-a terminat 0-0. Finalul meciului a surprins un Daniel Pancu foarte iritat. El a discutat inclusiv despre conflictul cu Herea şi Măldărăşanu.

Daniel Pancu a vorbit la final despre semieşecul cu Metaloglobus: ”E păcat de rezultat. Am jucat mult timp cu un om în plus. Ne-a dezavantajat clar şi gazonul pe care am jucat pentru că nu am avut viteză de joc. S-a jucat la o singură poartă şi sunt convins că dacă am fi jucat în 11 contra 11 la fel s-ar fi desfăşurat jocul. Sunt jucători cu mare experienţă care au jucat şi în Liga 1, s-au organizat foarte bine defensiv” a spus Daniel Pancu.

El a discutat şi despre conflictul cu foştii rapidişti, printre care şi Marius Măldărăşanu, tehnicianul de la Metaloglobus: ”Eu nu am spus că a refuzat el. Eu am spus că a avut un contract şi doar el ştie ce a făcut el. Nu mă interesează ce a făcut Măldărăşanu cu contractul lui: Eu vă spun doar că primul care a fost propus a fost Măldărăşanu, eu l-am propus antrenor în Liga 4. I s-a dat un contract, nu ştiu ce a discutat cu ei şi nu mai e problema mea”

Nici Ovidiu Herea nu a scăpat. Legat de oferta despre care Herea spune că i-a făcut-o Rapid: ”Şi i-am făcut eu oferta? Sau cum?  Nu are nicio legătură, nu eram conducător, eu v-am spus doar că au fost ofertaţi. Dacă a fost bine sau nu mai ştiu lucrurile astea. Eu v-am spus doar că au fost ofertaţi să vină alături de noi în proiect. Era vorba de jucători pentru că aşa stabilisem cu Daniel Niculae. Cine ne refuză la Liga 4 după aia nu va mai fi ofertat. Doar că noi l-am ofertat pe Claudiu (Herea) chiar acum o lună, două.  Oferte au fost. Nu depinde numai de mine. Acum ca antrenor normal că îmi doream un jucător cum e Claudiu Herea” a încheiat Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare