Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu, despre victoria cu FCSB 2: ”Am fost net superiori!” Ce spune despre meciul pe care şi-l doresc toţi rapidiştii

Pancu, despre victoria cu FCSB 2: ”Am fost net superiori!” Ce spune despre meciul pe care şi-l doresc toţi rapidiştii

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a reuşit să se impună cu 2-0 pe terenul lui FCSB 2 şi rămâne neînvinsă în acest sezon al Ligii a 3-a. Daniel Pancu speră că situaţia va rămâne la fel până la finalul sezonului.

Rapid a început excelent acest sezon din Liga a 3-a. Giuleştenii au un egal şi trei victorii, după primele patru etape şi sunt favoriţi la primovarea în liga secundă. Daniel Pancu susţine că şi-ar dori să termine sezonul fără niciun eşec:

”Echipa noastră este net superioară în acest moment, şi la valoare, şi la experienţă. Şi nu cred că s-a pus vreo clipă problema învingătoarei. De defilat, nu putem să mai defilăm, pentru că se vor găsi două-trei echipe să îşi dorească să ţină cât mai aproape de noi. Deja sunt jucători profesionişti, anul trecut am jucat doar în Bucuresti, acum vom avea deplasări în Brăila, Galaţi, Constanţa, Cernavodă, Slobozia... şi toată lumea îşi doreşte să ne bată. Sincer, mi-aş dori să terminăm acest campionat neînvinşi , dar cred că va fi foarte greu de realizat acest lucru. Bine, să fie maximum o înfrangere sau două... până la urma, e clar că suntem favoriţi la promovare”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Rapid merge bine şi în Cupa României, unde a reuşit să se califice în 16-imi. În această etapă ar putea da peste FCSB. Daniel Pancu spune că toţi rapidiştii şi-ar dori un asemenea meci, dar că i-ar plăcea să aibă loc într-o fază mai avansată:

”Probabil, şi suporterii şi-ar dori un meci de genul ăsta pe Giuleşti. Dar de ce să nu fie un adversar mai slab de care să trecem şi să ne întâlnim cu FCSB, că tot îşi doreşte toată lumea, într-o faza mai superioară?”, a mai spus Pancu.

Afla mai multe despre: rapidacademia rapidfcsb 2liga 3daniel pancu 

viewscnt
Articole similare