Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu îl laudă pe Şumudică, dar nu crede că poate cuceri titlul în Turcia: ”Nu are nici 1% şanse! E bolnav de fotbal şi se face plăcut şi iubit de jucători!”

Pancu îl laudă pe Şumudică, dar nu crede că poate cuceri titlul în Turcia: ”Nu are nici 1% şanse! E bolnav de fotbal şi se face plăcut şi iubit de jucători!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu, fost jucător la Beşiktaş, în Turcia, a vorbit despre şansele lui Marius Şumudică de a cuceri titlul cu Gaziantep.

Jucătorii şi staff-ul de la Poli Iaşi au încasat salariile, iar Daniel Pancu explică: ”Erau drepturile noastre, nu e cadou, era cadou dacă era ceva extra. Cadouri dacă primim 3-4 jucători de valoare care să intre direct în echipă, să ne putem baza pe ei, să fim feriţi de virus în continuare pentru că până acum am fost o echipă norocoasă din punctul asta de vedere. În primele astea zile de după vacanţă au alt tonus, moral, ne aşteaptă bătălii grele pentru că returul e mereu mai greu decât turul de campionat”

Pentru tehnicianul ieşenilor, obiectivul pentru acest sezon este clar: ”Chiar sper şi îmi pun această dorinţă să terminăm în primele 10.”

Marius Şumudică face senzaţie într-un campionat pe care Daniel Pancu îl cunoaşte foarte bine. Întrebat dacî are şanse Şumudică să ia campionatul în Turcia, Pancu a răspuns sincer şi direct: ” Nu, nu, şanse n-are nici 1%, ar fi o surpriză mai maredecât cea provocată de Bursaspor, dar Bursa are suporterii fanatici, nu e cazul la ei, dar la primele 6 locuri poate termina. Pe lângă faptul că e bolnav de fotbal, e foarte pasionat şi de tactică, l-am avut şi antrenor, face o atmosferă foarte bună în jurul jucătorilor şi se face foarte plăcut şi iubit de jucători.” a mărturisit actualul antrenor de la Poli Iaşi.

Pancu o antrenează pe Politehnica Iaşi din acest an. El şi-a început cariera de antrenor la Voluntari, ca antrenor secund, iar între 2018 şi 2020 a antrenat Rapid. Ca jucător, Pancu a jucat timp de patru ani la Beşiktaş, formaţie alături de care a cucerit titlul în Turcia, dar şi Cupa Turciei. 

Afla mai multe despre: daniel pancuşumudicăiaşi,  

viewscnt
Articole similare