Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu şi-a făcut praf jucătorii după eşecul cu Voluntari: „Am fost o ruşine”. Ce spune despre conflictul cu Andrei Cristea şi despre posibila sa plecare la Craiova

Pancu şi-a făcut praf jucătorii după eşecul cu Voluntari: „Am fost o ruşine”. Ce spune despre conflictul cu Andrei Cristea şi despre posibila sa plecare la Craiova

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu a fost un car de nervi la finalul meciului cu FC Voluntari. Poli Iaşi a pierdut cu scorul de 0-4 şi a bifat a şaptea înfrângere din acest sezon.

Poli Iaşi are cinci înfrângeri consecutive în Liga 1. Gruparea din Copou nu a mai câştigat din 27 septembrie, de la succesul cu FCSB, scor 5-2.

„Ne-am prezentat lamentabil astăzi. O groază de greşeli individuale, o groază de greşeli neprovocate. Astăzi am fost o ruşine. Nu credeam că o echipă poate face atâtea greşeli individuale la nivel de Liga 1. Lipsă totală de responsabilitate, lipsă de marcaj la golurile primite... când aveam mingea, mult în centru, sub presiunea lor. Şi-au creat 7-8 situaţii şi ocazii doar din greşelile noastre, din pase foarte simple. Am fost de nerecunoscut.

Am pierdut şi jocuri jucând bine. Dar astăzi, asta e diferenţa erală care a fost pe teren. Până la urmă am jucat cu Voluntari, nu am jucat cu o echipă din primele trei din campionat. 26.26



Eu oricum nu renunţ, ştiam foarte bine unde vin. Dacă o să am vreodată situaţia scăpată de sub control, mă voi gândi şi la a renunţa. Până acum a fost bine, am avut speranţe, pentru că ne dădea speranţe jocul. Astăzi sunt dezamăgit crunt. Sunt greşeli de amatori”
, a declarat Daniel Pancu după FC Volunari - Poli Iaşi, scor 4-0.

Antrenorul a încercat să lămurească şi conflictul cu Andrei Cristea, cel pe care nu l-a convocat în lotul pentru meciul de la Voluntar şi care în partida cu Viitorul a fost doar rezervă.

„A fost o neînţelegere. I-am spus la 7 dimineaţa, luni, după meciul cu Viitorul. Nu am vrut să iau o decizie înainte de meciul cu Viitorul, pentru că urma un meci important în campionat. Între timp s-a lămurit situaţia, a fost o lipsă de comunicare din partea doctorului.

(Deci nu l-aţi dat afară?)
Nu.

E în lot şi revine la ... Nu e. Datorită formei sportive, pentru că e într-o perioadă în care nu e fericit. Dacă e fericit, nu am nicio problemă cu nimeni. Nu sunt un tip ranchiunos, îi respect pe toţi la fel”
, a adăugat Pancu.
 

Poli Iaşi e pe locul 13 în Liga 1, cu nouă puncte, dar Daniel Pancu nu se simte pregătit să îi părăsească pe moldovei. U Craiova e în căutare de antrenor după ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia după eşecul cu Chindia, scor 0-1.

„Mă leagă o prietenie de patronul Craiovei(n.r. Mihai Rotaru), dar nu e momentul. Aţi văzut etapele mele, la liga a treia, apoi la liga a doua anul trecut... anul ăsta obiectivul e salvarea de la retrogradare cu Poli Iaşi, după care îmi voi urma cursul normal la o echipă cu pretenţii”, a încheiat tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Afla mai multe despre: daniel pancuandrei cristea 

viewscnt
Articole similare