Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pandemia de COVID-19 i-a speriat pe apropiaţii lui Michael Schumacher! Ce decizie a luat familia campionului din Formula 1

Pandemia de COVID-19 i-a speriat pe apropiaţii lui Michael Schumacher! Ce decizie a luat familia campionului din Formula 1

Formula 1

Comentarii

Presa din Anglia anunţă că familia lui Michael Schumacher e nevoită să amâne o operaţie importantă pentru fostul pilot din Formula 1. În continuare, apropiaţii germanului fac eforturi, pentru a-i îmbunătăţi starea de sănătate a campionului din motorsport.

În această perioadă, Michael Schumacher ar fi trebuit să fie supus unei intervenţii cu celule stem, un pas important în privinţa îmbunătăţirii stării sale de sănătate, după accidentul care i-a schimbat viaţa şi care l-a lăsat imobilizat la pat. 

Totuşi, conform Dailystar.co.uk, intervenţia cu celule stem nu mai e posibilă, din cauza riscului ridicat în privinţa pandemiei de coronavirus. Familia germanului a fost cea care a insistat ca intervenţia să nu mai aibă loc, tocmai pentru a nu exista complicaţii. 

Intervenţia medicală ar fi urmat să fie condusă de cardiologul francez Philippe Menasche. 

De şapte ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi de atunci nu a mai apărut niciodată în public. Rămas cu afecţiuni serioase, după loviturile suferite la cap, neamţul de 51 de ani locuieşte în Elveţia.

Dr. Nicola Acciarri, despre afecţiunile vizibile ale lui Michael Schumacher

Neorochirurgul de la spitalul Bellarria din Bologna, Dr. Nicola Acciarri, a creionat care ar putea fi afecţiunile vizibile suferite de Michael Schumacher, la şase ani de la accidentul petrecut la schi: "Trebuie să fiu prudent în afirmaţiile pe care le fac, pentru că nimeni nu e sigur despre diagnosticul lui, iar foarte puţine aspecte sunt dezvăluite.

E clar că, dacă mă raportez la cazul campionului (n.r. - Michael Schumacher), la şase ani de la trauma suferită, s-a schimbat, din cauza traumei la creier suferite, dar şi din cauză că e imobilizat la pat. Organismul se deterioriează, muşchii se atrofiază, iar conformaţia corpului se modifică".

Medicul a continuat: "Starea în care se află necesită o atenţie medicală sporită. Schumi va lua contact cu cei apropiaţi pentru a-l menţine activ, dar va avea nevoie şi de o echipă medicală pentru a preveni traume ulterioare, pe termen lung. Mă refer la prevenirea atrofiei musculare, osteoporozei şi chiar la prevenirea afectării altor organe. Totuşi, e greu de spus care e starea sa de sănătate acum", a declarat Dr. Nicolae Acciarri pentru Motorsport.com.

Afla mai multe despre: michael schumachermichael schumacher formula 1 

viewscnt
Articole similare