Experiențe împreună.
You are here:

Pandemia i-a dat planurile peste cap lui Silviu Lung Jr.: "În luna mai aveam programată cununia civilă"

Pandemia i-a dat planurile peste cap lui Silviu Lung Jr.: "În luna mai aveam programată cununia civilă"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Portarul Silviu Lung Jr. e blocat în Kayseri şi a decis, spre deosebire de alţi coechipieri, care stau izolaţi în reşedinţele lor din Turcia, să petreacă această perioadă în baza de pregătire a clubului.

Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani se află de zece zile în cantonamentul lui Kayserispor. „Îmi e mai uşor decât la mine în apartament. Sunt obişnuit cu viaţa în cantonament, în plus aici am posibilitatea de a mă pregăti în condiţii foarte bune: sală de fitness, piscină, saună”.

Aici, practic, tricolorul nu interacţionează cu nimeni! Explică: „Staff-ul este cazat într-o altă aripă, totul este aranjat în aşa fel încât să nu intru în contact nici cu bucătarul. La câteva zile, o doamnă echipată cu mască de protecţie, cu mănuşi, îmi schimbă lenjeria şi prosoapele din cameră”.

Lui Silviu îi e tare greu fără cei dragi, dar încearcă să nu se plângă: “Sunt sănătos, familia mea, la fel. Mi-am stabilit programul încât să mă pregătesc bine şi să mă odihnesc”. Totuşi, situaţia i-a dat planurile peste cap: „În luna mai urma ca eu şi logodnica mea, Roxana, să facem cununia civilă. Dar, în condiţiile acestea…”.

El a povestit pentru frf.ro cum decurge o zi în izolare:

"Ora 10:00

Mă trezesc zilnic în jur de ora 10. Recunosc, dintotdeauna mi-a plăcut să dorm mai mult. Primul lucru pe care îl fac este să ies pe balcon. Am o privelişte superbă spre muntele Erciyes…

Ora 10:30

La micul-dejun mănânc, de regulă, ouă. Fierte sau omletă. Cu un sos de susan foarte bun. De asemenea, nu lipseşte mierea din meniu.

Ora 11:30

E timpul să merg în sala de fitness. Fac o şedinţă de 45 de minute de spinning pe bicicletă, iar apoi, timp de o jumătate de oră, lucrez partea superioară a trunchiului: braţe, spate, piept.

Ora 13:30

Prânzul e mai mult o gustare. Puţine paste, poate un piept de pui. Trebuie să mă menţin în formă!

Ora 14:30

Sunt la ”centrul de divertisment”. În perioada asta îmi ocup timpul liber citind, jucându-mă pe Play Station sau urmărind un film. Sunt fan al scriitorului Dan Brown, i-am citit toate cărţile. Până la următoarea lui apariţie editorială, l-am descoperit pe Ken Follett, cu romanul ”O avere periculoasă”. Pe consolă mi-am descărcat mai multe jocuri, dar vreau să termin în curând ”Assassin’s Creed”.

Ora 18:30

Cine este servită! Carne de vită, orez şi, neapărat, o salată lângă. Un meniu echilibrat.

Ora 19:30

Seara este dedicată familiei. Vorbesc zilnic cu părinţii mei, cu logodnica mea, o dată la câteva zile cu fratele meu. Mă bucur că toţi sunt bine, sănătoşi, sper să îi revăd cât mai curând şi să îi pot îmbrăţişa…

La televizor mă uit mai puţin. Seara, iese de fiecare dată Ministrul Sănătăţii din Turcia şi anunţă cazurile noi, numărul de persoane care şi-au pierdut viaţa şi câţi s-au vindecat. Ne sfătuieşte mereu să stăm în casă. Iar lumea am văzut că respectă toate indicaţiile. Din fericire, aici nu sunt probleme cu materialele de protecţie, aşa cum am auzit că e în România.

Vreau să le transmit tuturor românilor să aibă grijă de ei şi de cei din jur. Să respecte recomandările şi, cu siguranţă, în curând ne vom putea relua toţi activitatea", a spus Lung.

 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...