Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pandemia îl lasă fără loc de muncă. Fost jucător al Universităţii Craiova, pus pe liber după reducerea drastică a bugetului

Pandemia îl lasă fără loc de muncă. Fost jucător al Universităţii Craiova, pus pe liber după reducerea drastică a bugetuluigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central ghanez Isaac Donkor va fi pus pe liber de formaţia austriacă Sturm Graz, după ce bugetul a fost redus cu 25%, faţă de cel avut sezonul trecut.

Pandemia de coronavirus obligă cluburile din întreaga Europă să-şi regândească strategia pentru următoarea perioadă, implicit şi bugetele. Încasările din bilete vor scădea dramatic, în unele cazuri la 0, marketingul va fi şi el "sugrumat" de lipsa suporterilor, iar per total, banii care vor intra în cluburile de fotbal vor fi tot mai puţini.

Este şi cazul formaţiei austriece Sturm Graz, care a redus bugetul cu 25% faţă de cel de anul trecut, iar mai mulţi jucători vor fi puşi pe liber, chiar dacă s-ar fi dorit, în prealabil, ca aceştia să continue alături de fosta campioană a Austriei.

Printre aceşti jucători se numără şi fostul fundaş al Universităţii Craiova, Isaac Donkor, cel care a ajuns la Strum Graz în toamna lui 2019, şi unde a bifat 12 partide în campionat. Cu Donkor în apărare, Sturm a încasat, în medie, 2,6 goluri pe meci, înregistrând: două victorii, trei rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri

Presa din Ghana anunţă că Donkor este "victima" acestei recesiuni financiare din fotbal şi că a fost inclus pe lista jucătorilor care vo pleca, chiar dacă s-ar fi dorit prelungirea contractului.

Crescut la Internazionale Milano, Isaac Donkor a mai evoluat la Bari, Avellino şi Cesena, înainte să ajungă la Craiova, în vara anului 2018.

Cu el în apărare, toată Oltenia tremura!

Isaak Donkor a fost adus cu mari speranţe în Bănie, în vara anului 2018. Cu toate acestea, ghanezul s-a dovedit a fi un jucător puternic, dar rudimentar, labil mental în multe momente importante ale jocului. A gafat de nenumărate ori sezonul trecut, iar oltenii au făcut tot posibilul să scape de el vara trecută. 

Un meci de referinţă pentru el, care i-a şi semnat sentinţa la Craiva, a fost o înfrângere a Craiovei cu FCSB, scor 0-2. În acea partidă, Donkor a avut o intrare criminală pe glezna lui Florinel Coman, fotbalistul scăpând ca prin urechile acului de o accidentare oribilă. Atunci, Florin Tănase a deschis scorul din lovitura de la 11 metri acordată.

Tot în acel meci, Donkor a primi o minge-n plină figură şi s-a prăbuşit secerat pe gazon, ţinând pe toată lumea cu sufletul la gură. Şi-a revenit după câteva minute de îngrijiri medicale.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare