Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pandurii Târgu Jiu, club aflat pe ultimul loc în Liga a 2-a, are de primit o sumă de 3.1 milioane de euro

Pandurii Târgu Jiu, club aflat pe ultimul loc în Liga a 2-a, are de primit o sumă de 3.1 milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Clubul este în insolvenţă până în 2025. Această decizie a Curţii de Casaţie şi Justiţie o poate ajuta pe Pandurii să iasă mai repede din insolvenţă.

Înalta Cute de Casaţie şi Justiţie a hotărât în dosarul deschis în 2017 ca Pandurii Târgu Jiu să primească 15 milioane de lei, adică 3.1 milioane de euro.

"Respinge ca nefondate recursurile declarate de recurenţii-pârâţi S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A., S.C. ARTEGO S.A., Consiliul Judeţean Gorj şi Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu împotriva deciziei nr. 698 din 18 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Craiova – Secţia a II-a Civilă" se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Am fost un nebun când am început acest proces, care a durat 4 ani. Am lăsat în club 4,5 milioane de euro, iar după problemele avute m-am întrebat ce s-a întâmplat cu banii ăştia. Am luat urma lor şi am constatat că sumele respective, din partea asociaţiilor, nu au mai fost virate către club. Aşa am avut la soluţia de a deschide acest proces, pe care l-am câştigat după foarte multe eforturi. Am avut noroc că jucătorii au înţeles situaţia şi că niciunul dintre ei nu a solicitat falimentul, ceea ce ar fi creat probleme suplimentare Le mulţumesc că au fost înţelegători şi iată că ieşim la lumină”, a spus Marin Condescu, membru în Asociaţia Creditorilor.

Condescu are de luat suma de 500.000 de euro de la club. Jucători care au trecut pe la Pandurii au şi ei de încasat sume importante în urma acestei decizii. Cristi Săpunaru are de luat 100.000 de euro, Dan Nistor 80.000 de euro, Mihai Răduţ 72.000 de euro. Clubul este în insolvenţă până în 2025. Această decizie a Curţii de Casaţie şi Justiţie o poate ajuta pe Pandurii să iasă mai repede din insolvenţă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 2pandurii 

viewscnt
Articole similare