Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pandurii Târgu Jiu este prima formaţie retrogradată matematic în Liga a 3-a. CSM Slatina cu şanse mari să fie următoarea

Pandurii Târgu Jiu este prima formaţie retrogradată matematic în Liga a 3-a. CSM Slatina cu şanse mari să fie următoarea

Fotbal

Comentarii

În Comitetul de Urgenţă de la FRF, organizat pe 7 aprilie, s-a decis ca nici o echipă din Liga 3 să nu retrogradeze direct.

Pandurii Târgu Jiu, echipă care a evoulat o bună perioadă de timp în primul eşalon din România, a retrogradat matematic în Liga a 3-a după înfrângerea cu 2-3 în faţa celor de la CSM Slatina. Chiar dacă s-a impus la Târgu Jiu, formaţia din Slatina are mari şanse să fie următoarea retrogradată.

Gazdele au deschis scorul prin Acosta încă din minutul 7. Până la pauză, Slatina a reuşit să întoarcă scorul. În repriza secundă, oaspeţii au jucat cu un om în plus după eliminarea lui Nicolae Cotolan. Scorul s-a menţinut până spre final de meci când Slatina, apoi Pandurii au reuşit să puncteze. Scor final Pandurii 2-3 Slatina şi gazdele vor juca în Liga a 3-a din sezonul viitor.

Antrenorul gazdelor a avut o declaraţie ciudată la final de meci. Acesta a spus jurnalistilor prezenţi la partidă că speră ca regulametul să fie modificat de FRF şi astfel nici o formaţie din Liga a 2-a să nu retrogradeze direct. În Comitetul de Urgenţă de la FRF, organizat pe 7 aprilie, s-a decis ca nici o echipă din Liga 3 să nu retrogradeze direct.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare